TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

pytanie za 100 punktów;D

Dyskusje na tematy związane z nagrywaniem płyt CD/DVD. Software, Hardware.

pytanie za 100 punktów;D

Postprzez dareqJG » 23 Kwi 2006, 10:58

PostUA:


mam pytanie...jak sie przegrywa płyty z konsoli pleystation 2??....bo jak ja przegrywałem na takim zwykłym programie na kompie i potem chciałem tą płyte odpalic na konsoli to ona woogóle nie idzie....mówie tutaj oczywiscie o tych tanszych wrsjach płyt :D :D .....mój kolega ma to samo...tez nie moze przegrac.....i moje pytanie brzmi...czy do przegrania płyty z konsoli na konsole potrzeba jakiegos specjalnego programu??? :)
Awatar użytkownika
dareqJG
Forumowicz
Forumowicz
 
Posty: 88
Dołączenie: 21 Sty 2006, 17:49

Postprzez manius23 » 23 Kwi 2006, 11:03

PostUA:


sproboj alcocholem on kopiuje cala plyte razem z zabezpieczeniami
Awatar użytkownika
manius23
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie
 
Posty: 581
Dołączenie: 06 Lut 2005, 12:22
Miejscowość: stąd ?

Postprzez dareqJG » 23 Kwi 2006, 11:13

PostUA:


tylko ze jest jeden problem...ja mam nagrywarke i woogóle całe DVD w jednym....wiec zeby cos nagrac to musze najpierw z jednej płyty wzucic to na kompa a potem dopiero nagrac to na czysta płytke..... :D
Awatar użytkownika
dareqJG
Forumowicz
Forumowicz
 
Posty: 88
Dołączenie: 21 Sty 2006, 17:49

Postprzez manius23 » 23 Kwi 2006, 11:18

PostUA:


to kopiujesz tak jak normalna plyte wrzucasz jedna jak sie zrzuci na dysk to wkladasz czysta plytke chyba to jest logiczne co nie ?
Awatar użytkownika
manius23
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie
 
Posty: 581
Dołączenie: 06 Lut 2005, 12:22
Miejscowość: stąd ?

Postprzez dareqJG » 23 Kwi 2006, 11:20

PostUA:


no to akurat jest logiczne...tylko ze ja to juz próbowałem paroma programami...i alcoholem tez...i gówno...nie chodzi :sad:
Awatar użytkownika
dareqJG
Forumowicz
Forumowicz
 
Posty: 88
Dołączenie: 21 Sty 2006, 17:49

Postprzez Hpest » 23 Kwi 2006, 12:59

PostUA:


Próbuj dalej, i życzę szczęścia :D Nie ma znaczenia czy przegrywasz Clonem, Nero czy Alcocholem , jeśli nie masz ściągniętego zabezpieczenia w konsoli, a to oczywiście kosztuję w przedziale 50-100 zł. Wiem bo sam mam PSX'a dlatego masz wybór, albo masz Play'a na gwarancjii i żadnych problemów, a płytki ( oryginalne ) działają ci idealnie albo idziesz do pierwszego lepszego sklepu eloktronicznego i zdejmują ci blokadę, oraz zakładają Chip który umożliwi Ci odtworzenie pirackich płyt, pamiętaj, że tracisz wtedy gwarancję (jeśli ją posiadasz).
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz
 
Posty: 1568
Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Postprzez dareqJG » 23 Kwi 2006, 13:04

PostUA:


wow...ale zes zaswiecił :D :D :D .....mam konsole (pleystation2) juz chyba od 2 albo i wiecej lat...kiedy ja kupiłem dałem 1200 zł..i odrazu poszłem ja przerobic co kosztowało mnie 300 zeta :D ....mam tylko dwie orygianlne płytki do niego a reszte to oczywiscie piraty.....nie wiem jak to sie przegrywa...nie smiga mi i juz
Awatar użytkownika
dareqJG
Forumowicz
Forumowicz
 
Posty: 88
Dołączenie: 21 Sty 2006, 17:49

Postprzez Hpest » 23 Kwi 2006, 13:30

PostUA:


dareqJG napisał(a):wow...ale zes zaswiecił :D :D :D .....mam konsole (pleystation2) juz chyba od 2 albo i wiecej lat...kiedy ja kupiłem dałem 1200 zł..i odrazu poszłem ja przerobic co kosztowało mnie 300 zeta :D ....mam tylko dwie orygianlne płytki do niego a reszte to oczywiscie piraty.....nie wiem jak to sie przegrywa...nie smiga mi i juz


Gdybyś napisał coś więcej to nie musiał bym pisać poprzedniego postu, i wałkować wszystko od podstaw. Może nie wiesz ale nie jesteśmy wszystkowiedzący, dlatego podczas zakładania tematów podawaj dokładniejsze informację. :P Pamiętaj, że nie mamy obowiązku Ci pomagać :twisted:

P.S Jakoś U mnie wszystko normalnie się kopiuje orginały i piraty bez żadnych problemów :) Może twój chip się przeterminował :lol:
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz
 
Posty: 1568
Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Postprzez niunka » 23 Kwi 2006, 13:34

PostUA:


Gdybys Hpest czytal dokladniej to bys sie domyslil i nie bylo by niedomowien i nie musial bys spamowac forum 8)

EOT
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum
 
Posty: 2410
Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

Postprzez dareqJG » 23 Kwi 2006, 14:03

PostUA:


hehe...no moze sie przetermiował;D;D...ale jak czytasz to czytaj wszystko do pocztaku :D
Awatar użytkownika
dareqJG
Forumowicz
Forumowicz
 
Posty: 88
Dołączenie: 21 Sty 2006, 17:49

Postprzez Chief » 23 Kwi 2006, 14:32

PostUA:


2 rady

wypalaj płytki bardzo wolno 2 lub 4 ( tak było z psx )
i wypalaj na dobrych płytach najlepiej na verbatimach ( kiedys o tym czytałem )

pozdrawiam
Awatar użytkownika
Chief
Zacny pisarz
Zacny pisarz
 
Posty: 1382
Dołączenie: 08 Gru 2005, 22:26
Miejscowość: Warmia

Postprzez Mac » 23 Kwi 2006, 15:22

PostUA:


@Chief idź do dupy z tymi radami.
Obraz płyty a potem nagrywasz a w profilu wypalania wybierasz jaka masz konsole i masz.(Alkohol 120%)
Mac
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum
 
Posty: 2186
Dołączenie: 21 Lip 2005, 19:07
Miejscowość: Żywiec
Pochwały: 6

Postprzez Chief » 23 Kwi 2006, 15:56

PostUA:


Wyrazaj sie!!

ile płyt wypaliłwes na playa ????

pochwal sie !!!

nie gadaj o rzeczy bo ja kilka płyt wypaliłem ( wiekszosc na psx) ale zdarzało sie na 2 tez!!

jezeli była wypalan płyta 8 juz nie chciała konsola jej czytac tego samo jak z firma.

..............to ile tych łyt wypaliłes ???
Awatar użytkownika
Chief
Zacny pisarz
Zacny pisarz
 
Posty: 1382
Dołączenie: 08 Gru 2005, 22:26
Miejscowość: Warmia

Postprzez Mac » 23 Kwi 2006, 16:34

PostUA:


W *** (nie licze bo w sumie wypalam tygodniowo około 30 płyt). Tylko na dobrej jakości profilem do odpowiedniej konsoli wczesniej zgrywając obraz na dysk a potem nagrywać. I jeszcze trzeba mieć dobry chip w konsoli.
Mac
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum
 
Posty: 2186
Dołączenie: 21 Lip 2005, 19:07
Miejscowość: Żywiec
Pochwały: 6

Postprzez Chief » 23 Kwi 2006, 16:39

PostUA:


hurtownie otwierasz czy cos????
bo na potrzeby własne to troche duzo !!

:D :D :D :D :D :D :D

pozdrawiam
Awatar użytkownika
Chief
Zacny pisarz
Zacny pisarz
 
Posty: 1382
Dołączenie: 08 Gru 2005, 22:26
Miejscowość: Warmia

Następna

Powróć do Nagrywanie CD/DVD

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]

cron