.....mój kolega ma to samo...tez nie moze przegrac.....i moje pytanie brzmi...czy do przegrania płyty z konsoli na konsole potrzeba jakiegos specjalnego programu??? 
UA:
.....mój kolega ma to samo...tez nie moze przegrac.....i moje pytanie brzmi...czy do przegrania płyty z konsoli na konsole potrzeba jakiegos specjalnego programu??? 

UA:
Nie ma znaczenia czy przegrywasz Clonem, Nero czy Alcocholem , jeśli nie masz ściągniętego zabezpieczenia w konsoli, a to oczywiście kosztuję w przedziale 50-100 zł. Wiem bo sam mam PSX'a dlatego masz wybór, albo masz Play'a na gwarancjii i żadnych problemów, a płytki ( oryginalne ) działają ci idealnie albo idziesz do pierwszego lepszego sklepu eloktronicznego i zdejmują ci blokadę, oraz zakładają Chip który umożliwi Ci odtworzenie pirackich płyt, pamiętaj, że tracisz wtedy gwarancję (jeśli ją posiadasz).
UA:
.....mam konsole (pleystation2) juz chyba od 2 albo i wiecej lat...kiedy ja kupiłem dałem 1200 zł..i odrazu poszłem ja przerobic co kosztowało mnie 300 zeta
....mam tylko dwie orygianlne płytki do niego a reszte to oczywiscie piraty.....nie wiem jak to sie przegrywa...nie smiga mi i juz
UA:
dareqJG napisał(a):wow...ale zes zaswiecił![]()
![]()
.....mam konsole (pleystation2) juz chyba od 2 albo i wiecej lat...kiedy ja kupiłem dałem 1200 zł..i odrazu poszłem ja przerobic co kosztowało mnie 300 zeta
....mam tylko dwie orygianlne płytki do niego a reszte to oczywiscie piraty.....nie wiem jak to sie przegrywa...nie smiga mi i juz
Pamiętaj, że nie mamy obowiązku Ci pomagać
Może twój chip się przeterminował 
UA:

UA:

UA:

UA:

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]