TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

pytanie zwiazane z dziewczynami!

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

pytanie zwiazane z dziewczynami!

Postprzez tomek123 » 14 Mar 2006, 16:17

PostUA:

Jak najlepiej poderwac dziewczyne? Pytanie do dziewczyn co najbardziej lubicie u chlopców a czego nie lubicie!!
tomek123
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 14 Mar 2006, 15:34

Re: pytaniezwiazane z dziewczynami!!!!

Postprzez RainMan » 14 Mar 2006, 16:37

PostUA:

tomek123 napisał(a):Jak najlepiej poderwac dziewczyne? Pytanie do dziewczyn co najbardziej lubicie u chlopców a czego nie lubicie!!

choć dziewczyną nie jestem ale wiem to i owo:D

Jak zapewne słyszałeś pewność siebie i poczucie humoru. Patrz dziewczynie w oczy jak rozmawiasz i praw jej komplementy. Pozwól oczywiście jej tez dojść do słowa:P No i oczywiście żeby nie waliło od ciebie jak od konia:D pozdro 600 i powodzenia :D
"DUMNY PO ZWYCIĘSTWIE WIERNY PO PORAŻCE"
Awatar użytkownika
RainMan
Postujący
Postujący

Dołączenie: 12 Lip 2005, 08:03
Miejscowość: R-RZ

Postprzez wojtas1125554 » 14 Mar 2006, 17:07

PostUA:

Karzda dziewczya jest inna :evil: :(
Awatar użytkownika
wojtas1125554
Postujący
Postujący

Dołączenie: 27 Wrz 2005, 13:03
Miejscowość: ze śmietnika:D

Postprzez Alvarees » 14 Mar 2006, 17:24

PostUA:

<lol> poprostu bądz sobą nie nie zgrywaj cwaniaczka,bogacza itd.
Awatar użytkownika
Alvarees
Postujący
Postujący

Dołączenie: 16 Sty 2006, 19:39
Miejscowość: ŚLĄSK 4 EVER
Pochwały: 2

Postprzez iwan10 » 14 Mar 2006, 17:27

PostUA:

A wiec na poczatek to witam wszystkich bo dawno mnie tu nie było.
Jakos tak mało czasu ostatnio na kompa mam :sad:
A co do tematu to sadze ze nie ma takiego sposobu a jesli chcesz kakretnych regół zapisanych w punktach to poczyataj sobie bravo tam znaja takie bajerki :D Heh nie pomoge raczej bo takze nie jestem dziewczyna.
iwan10
Postujący
Postujący

Dołączenie: 28 Paź 2005, 18:36

Postprzez skylinegtr » 14 Mar 2006, 17:34

PostUA:

Każdą panne da sie zdobyć. Jedna jest inna , druga inna. Wszystko wymaga wprawy.
Awatar użytkownika
skylinegtr
Postujący
Postujący

Dołączenie: 11 Mar 2006, 16:57

Postprzez Madzik2703 » 14 Mar 2006, 19:36

PostUA:

... ja najbardziej lubie jak chlopak patrzy prosto w oczy i sie usmiecha... nie probuje udawac cwaniaka tylko jest soba.. a na dyskotece to najlepiej jak zakreca sie kolko mnie i powolutku ale stopniowo zaczyna tanczyc ze mna .. i duuuzo duuuzo usmiechu :D
Madzik2703
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 07 Mar 2006, 19:08

Postprzez lonley » 14 Mar 2006, 20:31

PostUA:

Hej! Nie ma konkretnej recepty na podryw, bo wtedy wszystko było by zbyt proste..Nie wszyscy lubią te same potrawy, tą samą muzykę, itd.. Dlatego zanim zaczniesz podrywać jakąś dziewczynę, najlepiej było by się czegoś o niej dowiedzieć (jeśli masz oczywiście na to czas)..np. gdzie spędza wolny czas, co lubi robić..
nie lubimy pozerstwa!! nie bajeruj, bo to i tak wyjdzie..zachowuj się naturalnie, bo jeśli będziesz próbował na siłę udawać luzaka, będzie śmiesznie..bedziesz robił i gadał głupoty, a dziewczyna nie bedzie cie chciała wiecej widziec..nie kręć i nie owijaj w bawełnę, bo się poplątasz..
Zgadzam się z Madzikiem..kontakt wzrokowy, dużo uśmiechu i delikatne dawanie do zrozumienia dziewczynie, że ci sie podoba..LUBIMY BYĆ ZDOBYWANE, ale nic na siłe..jeśli będzie zainteresowana pozwoli ci sie do siebie zbliżyc => poderwać..
JESZCZE JEDNO nie staraj sie podrywać dziewczyny kiedy wali od ciebie alkoholem, i wogóle..a zwłaszcza wtedy kiedy widzisz, że ona nie jest zainteresowana..
Jeśli dowiesz się, że np. lubi chodzić do kina, masz pomysł gdzie ją zaprosić..tylko nie wybieraj jakiegoś kina akcji!!
Chłopaki zapamiętajcie sobie jedną rzecz!! nie wszystkie dziewczyny zwracają uwagę na wygląd, samochód i gruby portfel!! Nie ważne jak drogie będą prezenty na urodziny, walentynki, itd, bo liczy się pamięć i drobiazgi od siebie, a nie droga biżuteria czy bukiet z kilkudziesięciu róż!! wystarczy jedna skromna różyczka..Nie wszystkie jesteśmy materialistkami, ale MIŁO jest czasem dostac różyczkę nawet bez okazji..
SORRY, że sie tak rozpisałam ale temat mi się spodobał.. :D
Więcej informacji pod nr 9729232 udzielam darmowych porad (żartuję oczywiście, ale jeśli chcesz więcej - nie ma problemu..)
Sag nicht was du willst..
Sag mir was ich hören will..
Sag mir, daß ich ein Teil aus deinem Leben bin..
Awatar użytkownika
lonley
Postujący
Postujący

Dołączenie: 26 Sty 2006, 19:18
Miejscowość: podkarpacie

Postprzez proktor » 14 Mar 2006, 21:41

PostUA:

wczuj się we mnie 8)

Pozatym :D kiedyś znajomy powiedział mi(dla śmiechu) żebym powiedział dziewczynie która mi się podoba, że chciałbym mieć z nią dzieci :D Dziewczyna odrazu zaczyna na ciebie innaczej patrzyć.

to był taki szybki eXperyment, nie twierdze że to sposób na sukces, ale sprubuj i zwruć uwage na jej zachowanie może też zmieni swoje nastawienie(na leprze:) )

A tak odemnie : Jeśli podobasz się dziewczynie a ona tobie to nie spieprz sprawy i bierz się za nią :]

http://www.google.pl/search?hl=pl&q=spo ... ne&spell=1
strony internetowe: Błonie, Brwinów, Pruszków, Milanówek, Grodzisk Mazowiecki
Awatar użytkownika
proktor
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 28 Kwi 2005, 19:59

Postprzez kukaszr » 14 Mar 2006, 21:44

PostUA:

bądź zwykły i rób miłe wrażenie ;) hmm po raz pierwszy od hoho zauwazylem na forum Iwan10
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań

Postprzez tomek123 » 14 Mar 2006, 22:10

PostUA:

Kiedys wlasnie spieprzylem taka okazje to bylko ponad rok temu i do teraz zaluje tego. Kumpel doradzil mi zebym ja wyzwal a ja nie chcialem ale nie wiem czemu ja wyzwalem jak ze mna zerwala bo ja ja wyzwalem jak sie dowiedzialem ze ze mna zerwala a po miesiac czy pozniej probowalem znowu do niej ale nie chce ale normalnie z nia gadam usmiecham sie do niej jest tak jak by nic miedzy nami sie nie stalo. Ostatnio sie jej pytalem na poczatku grudnia jak myslicie zgodzi sie znow ze mmna chodzic ciagle mi mowila ze nie potrzebnie kumpli sluchalem. A ja jej wszytsko wyjasnilem i tak nie uwieryla jak myslicie mam szanse normalnie sie do siebie odzywamy wszystko ale boje sie ze znowu mnie odtraci a chce jeszcze dodac ze to ona chciala ze mna chodzic bo sie spytala mnie prze kolezanke doradzcie co mam zrobic czy zaryzykowac jeszcze raz? Sorki ze tak sie rozpisalem ale to moj problem i nie wiem co zrobic. I chce teraz znowu zdobyc po prostu jej zaufanie po prostun ioe moge o niej zapomniec. C robic pomóżcie!!! :oops: :oops: :oops: :( :sad:
tomek123
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez lonley » 15 Mar 2006, 00:02

PostUA:

Mam parę pytań: ile masz lat??co dla Ciebie znaczy słowo WYZWAĆ?? i jak długo ze sobą byliście.. Jeśli odpowiesz szczerze ja spróbuję Ci pomóc, ale i tak wszystko ostatecznie będzie zależało od Ciebie...
Sag nicht was du willst..
Sag mir was ich hören will..
Sag mir, daß ich ein Teil aus deinem Leben bin..
Awatar użytkownika
lonley
Postujący
Postujący

Dołączenie: 26 Sty 2006, 19:18
Miejscowość: podkarpacie

Postprzez Dan-D » 15 Mar 2006, 01:10

PostUA:

proktor napisał(a):wczuj się we mnie 8)

Pozatym :D kiedyś znajomy powiedział mi(dla śmiechu) żebym powiedział dziewczynie która mi się podoba, że chciałbym mieć z nią dzieci :D Dziewczyna odrazu zaczyna na ciebie innaczej patrzyć.

to był taki szybki eXperyment, nie twierdze że to sposób na sukces, ale sprubuj i zwruć uwage na jej zachowanie może też zmieni swoje nastawienie(na leprze:) )

A tak odemnie : Jeśli podobasz się dziewczynie a ona tobie to nie spieprz sprawy i bierz się za nią :]

http://www.google.pl/search?hl=pl&q=spo ... ne&spell=1

napewno będzie sie na ciebie patrzyc inaczej !!!!!! ehhehe
TuPac4Ever
Awatar użytkownika
Dan-D
Postujący
Postujący

Dołączenie: 06 Gru 2005, 05:49
Miejscowość: Ełk

Postprzez tomek123 » 15 Mar 2006, 09:50

PostUA:

Mam 16 lat dziewczyna jest o rok mlodsza chodzilem z nia ponad miesiac ale nie wiem czemu i zerwala a wyzwac to wszyscy wiedza co to znaczy obrazic po prostu a potem zalowalem i co mozesz mi pomóc??
tomek123
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez 1jaa » 15 Mar 2006, 11:49

PostUA:

Aaaah te dziewczyny, zawracają nam w głowie a potem zostawiają. Cierpiałem prawie rok przez moja byłą, oczywiście zaraz po niej były inne ala tamta była wyjątkowa no i można powiedzieć że jakoś mi przeszło. Teraz mam nową fajną dziewczyne jestem już z nią prawie 2 miechy i staram się tego nie spieprzyć bo niechce znów cierpieć. Gorzej będzie jak się jej znudze co u dziewczyn jest bardzo możliwe :roll:
Awatar użytkownika
1jaa
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 24 Sty 2006, 21:35

Następna

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]