TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

REKORD ?! CZY NIE ?

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

Postprzez Kamel » 30 Gru 2007, 23:28

PostUA:

błagam zamknijcie to w cholerę żaden błąd :/ doszło mi odrazu do 99% i miałem transfer 60kb/s i ten 1 % to już mi ściągnął grę i nie działała i tak przynajmniej ja wiem swoje i zamknijcie to bo widzę jacy są tu ludzie za mądrzy na swój sposób :x proszę o zamknięcie tego tematu bo robi się wielkie gówno i to mnie obraża że ktoś mówi że zrobiłem ściemę żałuje że zrobiłem ten temat dla tych ludzi co się nie znają ;/
Kamel
Postujący
Postujący

Dołączenie: 25 Sie 2006, 13:38
Miejscowość: mielec

Postprzez tirex52 » 31 Gru 2007, 00:06

PostUA:

@Kamel spoko nikt tu nie mówi że kłamiesz tylko jesteśmy ciekawi jak to jest możliwe
Awatar użytkownika
tirex52
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 25 Sty 2007, 00:19
Miejscowość: Miękowo city :>

Postprzez Kamel » 31 Gru 2007, 13:30

PostUA:

Sam nie wiem jak to możliwe ale nie mogę się doczekać Wodowodów dzięki któremu net będzie za free i to będzie świetne 1 mb za free ponoć ma być a jak się chce więcej mb to 20 zł za 7 mb dożyjemy zobaczymy :D ale jak narazie używam MoorHunta mało co używam dapa
Kamel
Postujący
Postujący

Postprzez destyny » 01 Sty 2008, 23:12

PostUA:

Kamel napisał(a):Sam nie wiem jak to możliwe ale nie mogę się doczekać Wodowodów dzięki któremu net będzie za free i to będzie świetne 1 mb za free ponoć ma być a jak się chce więcej mb to 20 zł za 7 mb dożyjemy zobaczymy :D ale jak narazie używam MoorHunta mało co używam dapa

Żebyś się nie zdziwił jakością i stabilnością pracy takiego 'fajnego" darmowego internetu..... znając życie będzie miał od zarąbania zablokowanych portów co uniemożliwi ściągania<LOL>.

Co do tej prędkości ściągania też coś takiego miałem kiedyś na dc..... zacząłem ściągać film 700mg a po 20 sekundach już był co się potem okazało był to jakiś uszkodzony plik i z tego wynikał ten błąd :P.

Pozdrawiam.
"Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać."
destyny
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dołączenie: 02 Sie 2006, 09:16
Miejscowość: Łódź
Pochwały: 12

Postprzez Kamel » 02 Sty 2008, 14:54

PostUA:

Mi też gra nie chodziła może jakiś błąd czy coś w tym stylu było z tym co ściągałem plik :grin: bo mi instalka gry Ghost Online nie chciała działać :sad: no to lipa
Kamel
Postujący
Postujący

Poprzednia

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]