UA:
UA:
UA:
UA:
UA:
UA:
to nie foto montaż prześle ci screen na gg moje gg to 6686189 i ci prześle screen bo na photobucket za długo się ładuje tak jak na imageshack to nie bajer!! foto montaż to nie jest na 1000% przysięga na wszystko i na mój komputer i mój kochany program DAP którym ściągałem zna ktoś dobry hosting zdjęć? Bo na google co szukałem to same badziewie i są rozmazane fotkiLucaS napisał(a):to kb/s ... więc nic dziwnego (spójrzcie na pase zadan, jest kb/s)
a w tym okienku (strzałka na to jest skierowana) - jest czas taka czcionka jak na zegarku elektronicznym i od razywidac ze to fotomontaz... 'KB/s" to juz calkiem inna czcionka... zwykła dorobiona w paintcie. W ogóle jakis dziwny ten screen, tu inne kolory, tu inne.
marna prowokacja
UA:
UA:
to tak pisze w programie i możesz mieć prędkość 1000000 giga to i tak będzie ci pisać kb/s ściągnij i zobaczLucaS napisał(a):to kb/s ... więc nic dziwnego (spójrzcie na pase zadan, jest kb/s)
a w tym okienku (strzałka na to jest skierowana) - jest czas taka czcionka jak na zegarku elektronicznym i od razywidac ze to fotomontaz... 'KB/s" to juz calkiem inna czcionka... zwykła dorobiona w paintcie. W ogóle jakis dziwny ten screen, tu inne kolory, tu inne.
marna prowokacja
UA:
Kamel napisał(a):REKORD ?! CZY NIE ?
UA:
Kamel napisał(a):Sie entspricht einem Anschluss mit 384 Kbit/s << Niemiecki speed tester i ten
co wcześniej podawali 491 kbps / Upload: 62 kbps. Proszę ale ja wiem swoje
zamknijcie temat bo widzę tu dużo niedowiarków szkoda gadać
Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]