TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

REKORD ?! CZY NIE ?

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

REKORD ?! CZY NIE ?

Postprzez Kamel » 25 Gru 2007, 15:16

PostUA:

witam ostatnio sobie ściągałem grę Ghost Online i patrze na prędkość a tu nagle 3 tysiące transfer :o czy to rekord? http://wgrajfoto.pl/pokaz/img1207/redordzik8920.jpg
Kamel
Postujący
Postujący

Dołączenie: 25 Sie 2006, 13:38
Miejscowość: mielec

Postprzez nawrok888 » 25 Gru 2007, 17:48

PostUA:

:shock: :shock: :shock: ...niemożliwe.......i jakim czasie to ściągnąłeś???........

pzdr
Piszę poprawnie po polsku.

Nie dyskutuj z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem zniszczy doświadczeniem....
Awatar użytkownika
nawrok888
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 22 Sie 2007, 19:15
Miejscowość: Inowrocław
Pochwały: 3

Postprzez murarz777 » 25 Gru 2007, 18:34

PostUA:

ja sie tylko spytam jak ty to zrobiłes rekord chyba tak :roll:
Człowiek, który porusza się w tłumie, nie dojdzie dalej niż inni. Ten, który chodzi samotnie, może znaleźć się tam gdzie jeszcze nikogo nie było.
Awatar użytkownika
murarz777
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 09 Lip 2007, 01:51
Miejscowość: nie wiem
Pochwały: 3

Postprzez LucaS » 25 Gru 2007, 18:42

PostUA:

to kb/s ... więc nic dziwnego (spójrzcie na pase zadan, jest kb/s)

a w tym okienku (strzałka na to jest skierowana) - jest czas taka czcionka jak na zegarku elektronicznym i od razywidac ze to fotomontaz... 'KB/s" to juz calkiem inna czcionka... zwykła dorobiona w paintcie. W ogóle jakis dziwny ten screen, tu inne kolory, tu inne.

marna prowokacja :roll:
Było, minęło...
LucaS
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 11 Maj 2006, 21:45
Pochwały: 7

Postprzez donut2407 » 25 Gru 2007, 23:12

PostUA:

Image

a co Wy na to? :D Jak sie ktoś nie zna to można uwierzyc ;)
Awatar użytkownika
donut2407
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 18 Wrz 2007, 16:27
Miejscowość: Żywiec

Postprzez acoanic_radka » 25 Gru 2007, 23:58

PostUA:

Ja pamiętam jak mialem jeszcze neta 1 Mega. I pobieralem jakiś film i wiem że sciągną się w paredziesiat sek. Prędkości teraz nie pamiętam ale sam byłem wtedy zaskoczony. Oczywiście film nie chodzil i wiem że później coś mi sie przez to działo z kompem. (jakis wir). Po jakimś czasie kolega do mnie pisał że miał coś podobnego, co się póżniej okazało że był jakiś wirus w sieci LAN i wiele osób tak miało.
Tak mnie wychowali: Ojczyzne kochać trzeba i szanować , nie deptać flagi i nie pluć na godło.
Awatar użytkownika
acoanic_radka
Postujący
Postujący

Dołączenie: 23 Lip 2005, 18:24
Pochwały: 1

Postprzez Kamel » 27 Gru 2007, 16:46

PostUA:

LucaS napisał(a):to kb/s ... więc nic dziwnego (spójrzcie na pase zadan, jest kb/s)

a w tym okienku (strzałka na to jest skierowana) - jest czas taka czcionka jak na zegarku elektronicznym i od razywidac ze to fotomontaz... 'KB/s" to juz calkiem inna czcionka... zwykła dorobiona w paintcie. W ogóle jakis dziwny ten screen, tu inne kolory, tu inne.

to nie foto montaż prześle ci screen na gg moje gg to 6686189 i ci prześle screen bo na photobucket za długo się ładuje tak jak na imageshack to nie bajer!! foto montaż to nie jest na 1000% przysięga na wszystko i na mój komputer i mój kochany program DAP którym ściągałem zna ktoś dobry hosting zdjęć? Bo na google co szukałem to same badziewie i są rozmazane fotki
Kamel
Postujący
Postujący

Postprzez RIKERorg » 27 Gru 2007, 17:03

PostUA:

Pytanie jaką masz prędkość w umowie z dostawcą????
Awatar użytkownika
RIKERorg
Postujący
Postujący

Dołączenie: 07 Paź 2007, 17:12

Postprzez Kamel » 27 Gru 2007, 20:12

PostUA:

1 mb mam neta używałem programu który mi zwiększa prędkość i się zdziwiłem tą prędkością i dodam fotke
Kamel
Postujący
Postujący

Postprzez tirex52 » 28 Gru 2007, 00:14

PostUA:

Podaj nazwę tego programu
Czy jak chodzisz po witrynach www to też szybciej
Wejdź tutaj i daj screena http://www.speedtest.pl/

ps. Jeśli to prawda to za dni parę wpadnie ci gość od twojego neta wraz z policją i ci dadzą taką kare, że to będzie dopiero rekord :D
Awatar użytkownika
tirex52
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 25 Sty 2007, 00:19
Miejscowość: Miękowo city :>

Postprzez Kamel » 28 Gru 2007, 11:53

PostUA:

Przypominam że używałem programu do ściągania który przyśpiesza prędkość a ten test wyszedł na: Download: 491 kbps / Upload: 62 kbps. I podaje zdjęcie z photobucketa może będzie dobrze widać teraz screena bo na jakimś badziewnym hostingu dodawałem zdjęcie Image a jak ktoś chce taki sam program to się nazywa DAP sam się zdziwiłem prędkością
aż sam się zdziwiłem to szybko zrobiłem screena i kumplowi chciałem się pochwalić i tak zrobiłem i on jest grafikiem i on by zobaczył czy to foto montaż ale to kumpel real to przyjdzie i zobaczy i nie cierpię jak ktoś mówi że daje coś fałszywego!
LucaS napisał(a):to kb/s ... więc nic dziwnego (spójrzcie na pase zadan, jest kb/s)

to tak pisze w programie i możesz mieć prędkość 1000000 giga to i tak będzie ci pisać kb/s ściągnij i zobacz :evil:
Kamel
Postujący
Postujący

Postprzez RIKERorg » 28 Gru 2007, 12:53

PostUA:

Znam ten program kiedyś o używałem ale miałem jeszcze w tedy problemy z netem. Chyba ponownie go wgram może rzeczywiście przyspiesz transfer :595: Pozdro.
Awatar użytkownika
RIKERorg
Postujący
Postujący

Dołączenie: 07 Paź 2007, 17:12

a

Postprzez niunka » 28 Gru 2007, 16:39

PostUA:

Kamel napisał(a):REKORD ?! CZY NIE ?

blad,czy glupota?

Daj screena z predkosciami lacza , jakie ma mozliwosci
http://www.speedmeter.de/speedtest/

A program jak program,kolejny akcelerator ze spyware,zawalony reklamami.
Nie poprawia transferu (nie zwiekszy mozliwosci lacza) jak kazdy inny akcelerator pobierania

ps.zejdz na ziemie
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten

Postprzez Kamel » 28 Gru 2007, 19:29

PostUA:

Sie entspricht einem Anschluss mit 384 Kbit/s << Niemiecki speed tester i ten
co wcześniej podawali 491 kbps / Upload: 62 kbps. Proszę ale ja wiem swoje
zamknijcie temat bo widzę tu dużo niedowiarków szkoda gadać :x
Kamel
Postujący
Postujący

Postprzez niunka » 30 Gru 2007, 23:04

PostUA:

Kamel napisał(a):Sie entspricht einem Anschluss mit 384 Kbit/s << Niemiecki speed tester i ten
co wcześniej podawali 491 kbps / Upload: 62 kbps. Proszę ale ja wiem swoje
zamknijcie temat bo widzę tu dużo niedowiarków szkoda gadać :x

Kamel

Temat jest po to zeby prowadzic dyskusje,ktora do czegos prowadzi , a ta moze wyprowadzic wiellu ludzi z bledu,wiec po co go zamykac ?
Upierasz sie przy tym co widzisz,ale nie zastanawiasz sie nad tym co widzisz,jaki ftp oferuje takie predkosci pobierania ?
Zmierz w jakim czasie pobierze jakis maly pliki i sam policz z jaka faktyczna srednia predkoscia byl pobrany.
Jak mozesz to podaj linka do tego co sciagales,ja mam 16 mega lacze i zobaczymy jak bedzie szlo a jak to nie starczy to sprawdze na VDSL50.
Speedmeter jest jest dosyc wiarygodny a to co ty pokazujesz na screenach to jest albo blad , albo sciema.
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten

Następna

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]