Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

REKORD ?! CZY NIE ?

25 Gru 2007, 15:16

witam ostatnio sobie ściągałem grę Ghost Online i patrze na prędkość a tu nagle 3 tysiące transfer :o czy to rekord? http://wgrajfoto.pl/pokaz/img1207/redordzik8920.jpg

25 Gru 2007, 17:48

:shock: :shock: :shock: ...niemożliwe.......i jakim czasie to ściągnąłeś???........

pzdr

25 Gru 2007, 18:34

ja sie tylko spytam jak ty to zrobiłes rekord chyba tak :roll:

25 Gru 2007, 18:42

to kb/s ... więc nic dziwnego (spójrzcie na pase zadan, jest kb/s)

a w tym okienku (strzałka na to jest skierowana) - jest czas taka czcionka jak na zegarku elektronicznym i od razywidac ze to fotomontaz... 'KB/s" to juz calkiem inna czcionka... zwykła dorobiona w paintcie. W ogóle jakis dziwny ten screen, tu inne kolory, tu inne.

marna prowokacja :roll:

25 Gru 2007, 23:12

Image

a co Wy na to? :D Jak sie ktoś nie zna to można uwierzyc ;)

25 Gru 2007, 23:58

Ja pamiętam jak mialem jeszcze neta 1 Mega. I pobieralem jakiś film i wiem że sciągną się w paredziesiat sek. Prędkości teraz nie pamiętam ale sam byłem wtedy zaskoczony. Oczywiście film nie chodzil i wiem że później coś mi sie przez to działo z kompem. (jakis wir). Po jakimś czasie kolega do mnie pisał że miał coś podobnego, co się póżniej okazało że był jakiś wirus w sieci LAN i wiele osób tak miało.

27 Gru 2007, 16:46

LucaS napisał(a):to kb/s ... więc nic dziwnego (spójrzcie na pase zadan, jest kb/s)

a w tym okienku (strzałka na to jest skierowana) - jest czas taka czcionka jak na zegarku elektronicznym i od razywidac ze to fotomontaz... 'KB/s" to juz calkiem inna czcionka... zwykła dorobiona w paintcie. W ogóle jakis dziwny ten screen, tu inne kolory, tu inne.

to nie foto montaż prześle ci screen na gg moje gg to 6686189 i ci prześle screen bo na photobucket za długo się ładuje tak jak na imageshack to nie bajer!! foto montaż to nie jest na 1000% przysięga na wszystko i na mój komputer i mój kochany program DAP którym ściągałem zna ktoś dobry hosting zdjęć? Bo na google co szukałem to same badziewie i są rozmazane fotki

27 Gru 2007, 17:03

Pytanie jaką masz prędkość w umowie z dostawcą????

27 Gru 2007, 20:12

1 mb mam neta używałem programu który mi zwiększa prędkość i się zdziwiłem tą prędkością i dodam fotke

28 Gru 2007, 00:14

Podaj nazwę tego programu
Czy jak chodzisz po witrynach www to też szybciej
Wejdź tutaj i daj screena http://www.speedtest.pl/

ps. Jeśli to prawda to za dni parę wpadnie ci gość od twojego neta wraz z policją i ci dadzą taką kare, że to będzie dopiero rekord :D

28 Gru 2007, 11:53

Przypominam że używałem programu do ściągania który przyśpiesza prędkość a ten test wyszedł na: Download: 491 kbps / Upload: 62 kbps. I podaje zdjęcie z photobucketa może będzie dobrze widać teraz screena bo na jakimś badziewnym hostingu dodawałem zdjęcie Image a jak ktoś chce taki sam program to się nazywa DAP sam się zdziwiłem prędkością
aż sam się zdziwiłem to szybko zrobiłem screena i kumplowi chciałem się pochwalić i tak zrobiłem i on jest grafikiem i on by zobaczył czy to foto montaż ale to kumpel real to przyjdzie i zobaczy i nie cierpię jak ktoś mówi że daje coś fałszywego!
LucaS napisał(a):to kb/s ... więc nic dziwnego (spójrzcie na pase zadan, jest kb/s)

to tak pisze w programie i możesz mieć prędkość 1000000 giga to i tak będzie ci pisać kb/s ściągnij i zobacz :evil:

28 Gru 2007, 12:53

Znam ten program kiedyś o używałem ale miałem jeszcze w tedy problemy z netem. Chyba ponownie go wgram może rzeczywiście przyspiesz transfer :595: Pozdro.

a

28 Gru 2007, 16:39

Kamel napisał(a):REKORD ?! CZY NIE ?

blad,czy glupota?

Daj screena z predkosciami lacza , jakie ma mozliwosci
http://www.speedmeter.de/speedtest/

A program jak program,kolejny akcelerator ze spyware,zawalony reklamami.
Nie poprawia transferu (nie zwiekszy mozliwosci lacza) jak kazdy inny akcelerator pobierania

ps.zejdz na ziemie

28 Gru 2007, 19:29

Sie entspricht einem Anschluss mit 384 Kbit/s << Niemiecki speed tester i ten
co wcześniej podawali 491 kbps / Upload: 62 kbps. Proszę ale ja wiem swoje
zamknijcie temat bo widzę tu dużo niedowiarków szkoda gadać :x

30 Gru 2007, 23:04

Kamel napisał(a):Sie entspricht einem Anschluss mit 384 Kbit/s << Niemiecki speed tester i ten
co wcześniej podawali 491 kbps / Upload: 62 kbps. Proszę ale ja wiem swoje
zamknijcie temat bo widzę tu dużo niedowiarków szkoda gadać :x

Kamel

Temat jest po to zeby prowadzic dyskusje,ktora do czegos prowadzi , a ta moze wyprowadzic wiellu ludzi z bledu,wiec po co go zamykac ?
Upierasz sie przy tym co widzisz,ale nie zastanawiasz sie nad tym co widzisz,jaki ftp oferuje takie predkosci pobierania ?
Zmierz w jakim czasie pobierze jakis maly pliki i sam policz z jaka faktyczna srednia predkoscia byl pobrany.
Jak mozesz to podaj linka do tego co sciagales,ja mam 16 mega lacze i zobaczymy jak bedzie szlo a jak to nie starczy to sprawdze na VDSL50.
Speedmeter jest jest dosyc wiarygodny a to co ty pokazujesz na screenach to jest albo blad , albo sciema.
Wyślij odpowiedź