TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

saletra mix :D

Posty, które nie nadają się do publikacji w innych działach.

saletra mix :D

Postprzez Yoo! » 27 Wrz 2006, 14:04

PostUA:

Witam, widze, że mój poprzedni post utrzymuje się na liście :D ale mniejsza z tym (aczykolwiek bardzo mi miło z teg powodu) mam pytanie, zna ktoś może jakiś inny sposób na wykorzystanie saletry (nie chodzi mi o kierunek spożywczy) wiem, że robi się saletre z cukrem pudrem i jest dużo dymy, próbowałem, a macie może jakieś inne sposoby :D acha próbowałem do saletry dodać proszek do pieczenia, siarke z zapałek, proch z petard i troszke barwnika chyba to był do ubrań nie pamiętam, w każdym bądź razie zrobił się niebieski dym, fajny efekt, jak macie jakieś pomysły to pisać :D pozzdro
Awatar użytkownika
Yoo!
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 28 Cze 2005, 08:53
Miejscowość: PL

Postprzez skylinegtr » 27 Wrz 2006, 15:59

PostUA:

Przy użyciu saletry mozesz zrobic czarny proch. Musisz miec siarke , saletre i wiegiel drzewny , proporcje znajdziesz na http://piroportal.org/
Straights sections are made for fast cars. Turns are made for fast drivers. - C.McRae

Drift isn't the fastest way trought the corner. But it's the most exciting way. - Keiichi Tsuchiya

Oo\__/oO

Skyline is the limit......
Awatar użytkownika
skylinegtr
Postujący
Postujący

Dołączenie: 11 Mar 2006, 16:57

Postprzez niunka » 27 Wrz 2006, 16:11

PostUA:

Z saletry najlepsza zabawa byla z baczkami.
A jezelizalezy na dymie to najlepiej i najprosciej robilo sie z wody utlenionej i..
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

Postprzez kukaszr » 27 Wrz 2006, 18:49

PostUA:

najlepszy dym był gdy do pudełka od zapałek udubałem całą siarkę10 paczek zapałek ;) najlepszy efekt mojch dziecięcych lat :]

teraz jestem na etapie malowania olejem opony w motorowerze i paleniu gumy;d
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań
Pochwały: 2

Postprzez KshaQ » 23 Lis 2006, 18:35

PostUA:

....a jezeli szukasz hardkorowej zabawy to sprobuj walek: saletra,cukier puder + gwozdzie -w puszce po piwie.....-nie polecam :-/
KshaQ
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 23 Lis 2006, 17:15
Miejscowość: Wrocław

Powróć do Śmietnik

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]