TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Chłopcy tylko grzecznie...Wydaje mi się, że przez ostatnie dwa miesiące bardzo dużo osób kupiło starterki Plusa, wiadomo można za darmo pogadać..W tym czasie w Plusie nie było problemów z pobieraniem kasy za połączenia, bo nie było czego pobierać..A teraz nie mogą się z niczym wyrobić..Ogólnie Plus mi się podoba, bo ma atrakcyjne ceny i jeśli uda im się wszystko naprawić, chyba im wybacze..
Alvarees znasz takie stare przysłowie - nie życz drugiemu co tobie nie miłe?? Pamiętaj, że Era i Orange też mogą mieć chwilową awarie, a wtedy my będziemy się śmiać z Ciebie..Więc nie wiem czy będziesz się cieszył, że zabrali Ci całą kasę z konta..
RiddickNie podoba Ci się Sieć jaką jest Simplus, to z niej zrezygnuj i ciesz się wolnością. Nie musisz wypowiadać się na Tym forum. Coś Ci nie pasuję ??? To zapraszam na PW, o ile wiesz co to znaczy.
Oj synek nie czytasz tego co pisze juz zrezygnowałem z tej dennej sieci i wrociłem do ERY bo jest co najmniej lepsza, moze troche droższa ale LEPSZA.. a wypowiadam sie na forum bo wiem jak sie wkur... ludzie z powodu jakiejs awarii... a myśle że im to powoże jak przeczytają sobie ze nie są sami... PW to wiesz jest dla leszczy.. pisz na publicznym, chyba ze sie boisz
Właśnie dostałam SMSa : "Konto zasilone kwota 3.80 PLN. Aktualna wartość konta: - 0.07 PLN. KOnto ważne do dnia 02.03.2006" WOW!! Zasilili mi konto!! mam aż - 0.07 PLNów, ile za to mogę dzwonić?? Dobry żart..
Ale już jest lepiej..
Sag nicht was du willst..
Sag mir was ich hören will..
Sag mir, daß ich ein Teil aus deinem Leben bin..
ale to ciągle nie jest to bo ja tak wcześniej miałem i tez mi napisali że mam - 25.50 ale dalej nie moglem dzwonić ale jest znak że coś robią a wiec jest nadzieja
No UWAGA!! dostałem esa: kono zasilone kwotą: 0.95 PLN/ Aktualna wartość konta: -25.72 PLN tak jak mówiłem coś grzebią ale sami chyba nie wiedzą co.. dzwonic DALEJ nie moge
U mnie siostra tez ma telefon w Plusie ..kumpel tak samo i nie mieli żadnej awarii. Ja niestety mialem. Ale jak pisalem wczesniej zaczeli mi doladowywac konto..to jak narazie z powrotem mi tego nie zabrali. Czyli moge sie jeszcze cieszyc Mam nadzieje ze mi juz nie zabiora..hehe
Riddick Na głównym, to może nawet i lepiej bo tak się zdaję, żę mam w tym doświatczenie , więć bez różnicy. Tylko daj mi punkt zaczepienia, bo jak do tej pory Nie zabardzo wiem w czym tkwi problem . Jaki gość Synkuu .
hehehe Ja to troszke tez ich zrobilem w ch**.Bo dzwonilem do Mojej Milości. Aż tu nagle mi zablokowali... Ale ich zrobilem na niezlą kase wiec moim zdaniem ja sobie z Nimi rachunki wyrownalem