..Poza tym odliczali mi kosmiczne sumy za SMSy (po 1 gr), kiedy jeszcze mogłam je wysyłać!!
UA:
..Poza tym odliczali mi kosmiczne sumy za SMSy (po 1 gr), kiedy jeszcze mogłam je wysyłać!! 
UA:
Wczoraj pod wieczór sytuacja się poprawiła i od tamtej pory wszystko gra, nie używam zwykłego Simplusa tylko karty SIMdata do GPRS.
UA:

UA:

UA:

UA:

UA:

UA:
uzupełniłem konto za 10 zł i dostałem esa potwierdzającego z treścią: twoje konto zostało uzupełnione kwotą: 10zł, aktualny stan konta - 25.50 zł... w tym wszystkim dziwi mnie tylko to ze niby tak IDEALNA firma i tak bogata nie moze poradzic sobie z jakas awaria i to juz trwa TYDZIEŃ.. w Erze nigdy tak nie bylo i podejrzewam ze nie bedzie... no ale PLUS to po prostu jedno wielkie G..... dlatego Panowie radze ZMIEŃCIE SIEĆ - ja juz to zrobiłem... pozrdo 

UA:
Ale za to moi znajomi ucierpieli hehe i to Nie lada . Nie mam pojęcia dlaczego ja tego Nie odczułem.
Dodam jeszcz, że moim znajomym blokowali kartę SIM i zabierali ka$ę z konta.

UA:

UA:
lonley tak jak mówisz miałem tez uaktywnionyWolny Numer i jak skończyła sie ta promocja to ta tępa sieć nawet nie wysłała mi esa o końcu promocji i dzwoniąc nie pobierało mi kasy 

Powróć do Telefonia komórkowa - GSM, UMTS, WiMAX, LTE
Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]