Tematy związane z telefonią komórkową.
Wyślij odpowiedź

30 Sty 2006, 18:37

Chłopcy tylko grzecznie...Wydaje mi się, że przez ostatnie dwa miesiące bardzo dużo osób kupiło starterki Plusa, wiadomo można za darmo pogadać..W tym czasie w Plusie nie było problemów z pobieraniem kasy za połączenia, bo nie było czego pobierać..A teraz nie mogą się z niczym wyrobić..Ogólnie Plus mi się podoba, bo ma atrakcyjne ceny i jeśli uda im się wszystko naprawić, chyba im wybacze..

30 Sty 2006, 19:11

I dobrze niech ma problemy!! PLUS to najgorsza siec!!
ERA i ORANGE - są najlepsze,najtansze

30 Sty 2006, 19:57

Alvarees znasz takie stare przysłowie - nie życz drugiemu co tobie nie miłe?? Pamiętaj, że Era i Orange też mogą mieć chwilową awarie, a wtedy my będziemy się śmiać z Ciebie..Więc nie wiem czy będziesz się cieszył, że zabrali Ci całą kasę z konta..

30 Sty 2006, 21:12

Riddick Nie podoba Ci się Sieć jaką jest Simplus, to z niej zrezygnuj i ciesz się wolnością. Nie musisz wypowiadać się na Tym forum. Coś Ci nie pasuję ??? To zapraszam na PW, o ile wiesz co to znaczy.

30 Sty 2006, 21:26

Oj synek nie czytasz tego co pisze :/ juz zrezygnowałem z tej dennej sieci i wrociłem do ERY bo jest co najmniej lepsza, moze troche droższa ale LEPSZA.. a wypowiadam sie na forum bo wiem jak sie wkur... ludzie z powodu jakiejs awarii... a myśle że im to powoże jak przeczytają sobie ze nie są sami... PW to wiesz jest dla leszczy.. pisz na publicznym, chyba ze sie boisz :p

31 Sty 2006, 00:13

Chłopaki, wy to chyba macie już we krwi..Forum jest po to, żeby każdy mógł się wypowiedzieć..A wy się chyba kłócić nie musicie..Co?? zgoda?
.. :grin:
Ostatnio edytowany przez lonley, 29 Sie 2006, 08:26, edytowano w sumie 1 raz

31 Sty 2006, 18:20

Właśnie dostałam SMSa : "Konto zasilone kwota 3.80 PLN. Aktualna wartość konta: - 0.07 PLN. KOnto ważne do dnia 02.03.2006" WOW!! Zasilili mi konto!! :lol: mam aż - 0.07 PLNów, ile za to mogę dzwonić?? Dobry żart..
Ale już jest lepiej.. :D

31 Sty 2006, 18:26

ale to ciągle nie jest to bo ja tak wcześniej miałem i tez mi napisali że mam - 25.50 ale dalej nie moglem dzwonić :/ ale jest znak że coś robią :d a wiec jest nadzieja ;)

No UWAGA!! dostałem esa: kono zasilone kwotą: 0.95 PLN/ Aktualna wartość konta: -25.72 PLN :/ tak jak mówiłem coś grzebią ale sami chyba nie wiedzą co.. dzwonic DALEJ nie moge :/

31 Sty 2006, 19:00

ja też...;( ale może jeszcze dzisiaj..może jutro..i będzie spoko...

31 Sty 2006, 22:12

U mnie siostra tez ma telefon w Plusie ..kumpel tak samo i nie mieli żadnej awarii. Ja niestety mialem. Ale jak pisalem wczesniej zaczeli mi doladowywac konto..to jak narazie z powrotem mi tego nie zabrali. Czyli moge sie jeszcze cieszyc :D :D Mam nadzieje ze mi juz nie zabiora..hehe :D :D

31 Sty 2006, 23:41

Riddick Na głównym, to może nawet i lepiej bo tak się zdaję, żę mam w tym doświatczenie :D , więć bez różnicy. Tylko daj mi punkt zaczepienia, bo jak do tej pory Nie zabardzo wiem w czym tkwi problem :) . Jaki gość :P Synkuu :) .

01 Lut 2006, 12:51

hehehe :D Ja to troszke tez ich zrobilem w ch**.Bo dzwonilem do Mojej Milości. Aż tu nagle mi zablokowali... :x Ale ich zrobilem na niezlą kase wiec moim zdaniem ja sobie z Nimi rachunki wyrownalem :twisted:

01 Lut 2006, 12:56

Or3k może zdradzisz Nam na ile naciągnąłeś Plusa??
Ostatnio edytowany przez lonley, 01 Lut 2006, 13:11, edytowano w sumie 1 raz

01 Lut 2006, 13:06

Naciagnołem ich na ok 1000 PLN :D :D :D :D

Nareszcie nasz ukochany Plusik zaczał dzialac juz oddali mi kase wiec sie ciesze... :D No to zaczynamy zabawe :grin: z pingowaniem i sms :twisted:

03 Lut 2006, 22:14

Mam dobra nowinke :D
Juz na dniach ma wszystko wrucic do normy bo dzwonilem :grin:
I mowil ze 2 dni góra :D
I wszystko bedzie OK

Pozdrowka
Wyślij odpowiedź