Tematy związane z telefonią komórkową.
Wyślij odpowiedź

samozniszczenie Plus GSM??

26 Sty 2006, 19:25

Hej! Mam takie malutkie pytanko, czy Wam też świruje Plusik?? Zablokowali mi konto chyba 3 razy w ciągu dnia, nie mogę wysyłać SMSów i dzwonić :(..Poza tym odliczali mi kosmiczne sumy za SMSy (po 1 gr), kiedy jeszcze mogłam je wysyłać!! :x Co się dzieje??!!

26 Sty 2006, 20:05

Plus GSM ma od 3 dni awarię, świrują Simplusy i iPlusy. Ja też miałem ładne wariacje na karcie, doładowałem konto i nadal nie mogłem wykonywać połączeń, doładowałem kolejną kartą i to samo :) Wczoraj pod wieczór sytuacja się poprawiła i od tamtej pory wszystko gra, nie używam zwykłego Simplusa tylko karty SIMdata do GPRS.

26 Sty 2006, 20:12

Hehe, ja tez mam plusa ale na abonament wiec...

Ale nie o to mi chodzi;p wiem ze troche nie do tematu ale co tam, nie bede zakładał na to nowego tematu.

Byłem dzisiaj w plusie bo ulotke zobaczyłem ze w miksie maja motorolle E398 (faaajna:D) za 1zł oczywiscie w najdrozszej opcji. Poszedłem i mnie bajerował typ 30min wkoncu wyszło ze w tym co ja chce wziąsc tak jak sie spodziewałem 99zł wiec sie opylało mi. No juz chciałem brać a powiedział ze tego telefonu nie ma i moge sobie co najwyzej z ulotki wyciąć...

Naszczeście mieli 2 ochroniarzy:P:P:P

27 Sty 2006, 16:22

Słyszeliście coś może w TV na ten temat?? Podobno mają wracać kase tym, którym ją zabrali..Tylko kiedy?! Jakoś w to nie wierze!!

27 Sty 2006, 17:19

A byłem dzisiaj w plusie i sie przedemna jakies klijetki o to pytały i im powiedzieli ze około 48h i powinno byc wszystko cacy no moze troche dłuzej i kasa bedzie wtedy...

27 Sty 2006, 17:45

hej ja tez mialem zablokowany telefon - mam simplusa. w srode mi odblokowali.. a kase juz mi wrocili:) ale mialem wczoraj dziwny przypadek. mam tarye easy i korzystam z pakietow Easy SMS zeby pisac po groszu. wczoraj skonczyl mi si pakiet smsow wiec wykupilem nowy...wzielo mi normalnie 6 zlotych..a dostalem 1444 smsy a nie jak mialo byc 600. wysylam smsy i ta liczba 1444 sie nie zmienia...weic mysle sobie ..znowu sie cos zawiesilo. za niedlugo dostaje smsa ze konto zostalo zaktualizowane o kwote 0.40zł a za jakas godzine to samo tylko tym razem o kwote 6zł (fajnie 6.40 jestem do przodu)wysylam smsy i sprawdzam a tam zostalo mi 1400 smsow...teraz mi to normalnie dziala tyle tylko ze mam na miesiac 1400 smsow i dodatkowo 6.40 jestem do przodu. fajnie, nie??
mial ktos taki przypadek?? albo cos podobnego?? fajnie ten PLUS ostatnio dziala//przynajmnie raz na moja korzysc:):)

27 Sty 2006, 22:35

wiec JACO masz szczęście, bo mi nie dość że zablokowali konto to jeszcze zabrali całą kasę z karty..potem jeszcze doładowałam i przez chwilę było spoko, aż tu nagle wieczorkiem wysyłając SMSa komunikat "sprawdź usługi operatora" !!!! k****!! I jak tu nie kochać Plusa...Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez lonley, 31 Sty 2006, 10:08, edytowano w sumie 1 raz

28 Sty 2006, 23:32

hehe w tym Plusie cos sie totalnie pieprzy. Dzis dostalem znow 2 smsy ze stan konta zostal zwiekszony: ze pierwszym razem o 2.50zł a za drugim razem stan konta zostal zwiekszony o kwote 9.20zł...
.... mi sie ten Plus narazie podoba (nie liczac tego ze dwa dni mialem konto zablokowane)..ciekawe ile mi jeszcze dadza za free :D

29 Sty 2006, 11:45

U mnie niestety bez zmian.. :sad: Ja też chce żeby mi zwiększyli konto, a przynajmniej oddali to co miałam..To niesprawiedliwe..Jeszcze mnie koleżanka dobiła..Wysłała SMSka, że jej już odblokowali i ma nadzieję, że mi też niedługo odblokują..A tu nic..Pusto..
Ostatnio edytowany przez lonley, 29 Sie 2006, 08:24, edytowano w sumie 1 raz

29 Sty 2006, 12:44

Panowie ja na waszym miejscu bym sie tak nie cieszył bo to co wam dali to wam zabiorą!! :grin: bo ja miałem na koncie 9.40 zł pózniej miałem 14.00zł a następnego dnia całkowicie mi zablokowali konto i do dzisiaj nie odblokowali!!!! a bylo to 7 dni temu.. jak byłem w tym je....ym plusie to powiedzieli ze maja awarie :/ uzupełniłem konto za 10 zł i dostałem esa potwierdzającego z treścią: twoje konto zostało uzupełnione kwotą: 10zł, aktualny stan konta - 25.50 zł... w tym wszystkim dziwi mnie tylko to ze niby tak IDEALNA firma i tak bogata nie moze poradzic sobie z jakas awaria i to juz trwa TYDZIEŃ.. w Erze nigdy tak nie bylo i podejrzewam ze nie bedzie... no ale PLUS to po prostu jedno wielkie G..... dlatego Panowie radze ZMIEŃCIE SIEĆ - ja juz to zrobiłem... pozrdo ;)

29 Sty 2006, 18:01

Nie wiem co wy pieprzycie Ja mam telefon w sieci Plus GSM i żadnej awarii nie doświatczyłem, jak było tak jest. :) Ale za to moi znajomi ucierpieli hehe i to Nie lada . Nie mam pojęcia dlaczego ja tego Nie odczułem. :) Dodam jeszcz, że moim znajomym blokowali kartę SIM i zabierali ka$ę z konta.

P.S Współczucia :)

29 Sty 2006, 19:36

Synek nie bądź taki cwany bo uzupełnij sobie konto też zaraz będziesz płakał ze CI ZABRAŁO I NIE MA :D chyba że masz w abonamencie to Ci działa :/ ale ogólnie to i tak ten Plus jest poprostu do D..Y

29 Sty 2006, 20:38

Riddick Uważaj na słowa :618:

29 Sty 2006, 23:25

Więc tak..Hpest - jeśli rzeczywiście nic Ci się nie dzieje z kartą to albo tak jak napisał Riddick masz tela na abonament, a jeśli nie, to po prostu masz szczęście..Mój chłopak też je widocznie ma, bo dziwi mi się, że mi konto zablokowali..
Widzę, że nie tylko mnie zrobili w balona z tym dodawaniem kasy..może jeszcze wydawało Ci się (Riddick), że dzwonisz za darmo?? Bo ja też tak miałam, potem zrobiłam dokładnie to samo co Ty - kupiłam karte 10PLNów (w końcu ważność mam jeszcze na miesiąc) i tak jak napisałam w którymś poście - blokada konta..;( buźki dla Was chłopaki..;*;*

30 Sty 2006, 15:02

Hpest bo co mi zrobisz?? Cwaniak jesteś to doładuj konto to zob co będzie :D lonley tak jak mówisz miałem tez uaktywnionyWolny Numer i jak skończyła sie ta promocja to ta tępa sieć nawet nie wysłała mi esa o końcu promocji i dzwoniąc nie pobierało mi kasy :/
Wyślij odpowiedź