Mirahz napisał(a):
Kiedyś stosowałem TREC Joint Therapy Plus, po rocznej przerwie jak i nie dłużej 4Flex. Powiem szczerze, że ten 4Flex jest odczuwalnie dobry. Tzn z tego co pamiętam to efekt był pozytywny. Być może jest to psychologia, ale słyszałem opinie kilku osób (nie w necie) i były podobne. Myślę, że coś w tym jest.
Jeśli jednak nie uprawiasz sportu i nie miałeś kontuzji to sobie odpuść tego typu preparaty. Moje kolana trochę już przeszły, poza tym miałem problem z więzadłem (sport to zdrowie). Czasem muszę je wzmacniać, zwłaszcza, że dalej mnie nosi, a wytrzymałość jest ograniczona
Tzn u mnie jest tak, że od pewnego czasu czesto kosci strzelaja w stawach. Czy to ręki czy w stopach. I zaczyna mnie to dokuczać . Dodatkowo czasami no czuje takie jakbym miał ciężkie stawy - ze się tak wyraże. Kupiłem ARTHROBLOCK Forte firmy olimp bo dużo się naczytałem i od lekarzy i od ludzi z netu itp.. Że akurat ten suplement jest bardzo ok - za niewielką sumę pieniędzy. Ten 4Flexy to już koło 100zł. Na razie zacznę od tego taniego.
Teraz się jedynie obawiam czy taki suplement nie szkodzi na wątrobe czy żołądek?

Ostatnio też uzywam kremu NAPROXEN bardzo dobry! Miałem taki ciężki jakby miesień czworogłowy nad kolanem prawem co mnie bolał - i przeszło

Co do kolan.. Ja kiedyś w okresie 8 klasy SP - 1 klasy technikum - byłem bardzo wyćwiczony i skakałem oraz wykonywałem rózne dziwactwa akrobatyczne