Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

Re: Stabilizator stawu kolanowego

18 Sty 2013, 22:21

ja mam problem z kolanem po zerwaniu ACL po rekonstrukcji strzyka mi w kolanie jak wchodzę po schodach brałem zastrzyki aby zwiększyść maź stawową ale działa na parę miesięcy czy te suplementy które tu opisujecie mogą też mi pomóc

19 Sty 2013, 11:35

irek35 --> myślę, że tak.. sporo czytałem o tych stawach bo sam nie wiedziałem co brać i gdzieś ktoś miał podobny problem. Te leki pomogły tej osobie..No ale jeśli bierzesz obecnie inne leki to lepiej skonsultuj sie z lekarzem czy możesz dodatkowe leki zażywać. BO z tego co wiem to trzeba uważać przy braniu większej dawki różnych leków - żebyś przypadkiem nie narobił sobie dodatkowych kłopotów zdrowotnych. Chociaż niby te składniki od tego Arthblocku pochodzą z naturalnych składników.. Rozmawiałem z aptekarką - zielarką i powiedziała że te leki są bardziej zdrowe niż branie apapu czy innego podobnego leku :).

14 Paź 2015, 15:12

Moja kolano też było bardzo niestabilne i niepewne, dlatego zależało mi na dobrej jakości stabilizatorze O tym czytałem dobre opinie, kupiłem i zdecydowanie było warto. Zagwarantował mi duży komfort psychiczny i brak obaw przed urazami.

19 Paź 2015, 21:58

Stabilizator jest tylko rozwiązaniem doraźnym, najważniejsze jest usunięcie przyczyny niestabilności. U mnie 3 razy operowali jedno kolano i dopiero ostatnia operacja okazała się skuteczna.
Wyślij odpowiedź