11 Gru 2012, 12:10

11 Gru 2012, 13:07
11 Gru 2012, 15:31
 . Stabilizator niby zmniejsza obciązenia zadawane na kolano podczas chodzenia itp.. Ja jestem dość otyły i własnie myślę, że to mogłoby pomóc.
. Stabilizator niby zmniejsza obciązenia zadawane na kolano podczas chodzenia itp.. Ja jestem dość otyły i własnie myślę, że to mogłoby pomóc.

11 Gru 2012, 16:53
 będzie taniej i zdrowiej
 będzie taniej i zdrowiej  

11 Gru 2012, 16:56
 Teraz będą święta i tyle świątecznego jedzenia
 Teraz będą święta i tyle świątecznego jedzenia  .
.

11 Gru 2012, 19:13

12 Gru 2012, 12:16
Azazell napisał(a):No tak musze przejść na diete.. Ale to po nowym rokuTeraz będą święta i tyle świątecznego jedzenia
.
 No i mniej sportu kanapowego
 No i mniej sportu kanapowego  Zima w pełni, więc możesz iść na sanki  lub ulepić bałwana
 Zima w pełni, więc możesz iść na sanki  lub ulepić bałwana  
 12 Gru 2012, 16:34
 .. Gazowana jeszcze jako tako ale ona też przecież nie zdrowa.
 .. Gazowana jeszcze jako tako ale ona też przecież nie zdrowa.

12 Gru 2012, 18:29
12 Gru 2012, 18:35
Azazell napisał(a):A co pić? Bo muszę przestać z pepsi.. Wode mineralnej niegazowanej nie ruszę bo pożygam się.. Gazowana jeszcze jako tako ale ona też przecież nie zdrowa.
 Jeśli lubisz to pij gazowaną zamiast pepsi, na pewno wyjdziesz na tym lepiej. Zmian niestety musi być więcej
 Jeśli lubisz to pij gazowaną zamiast pepsi, na pewno wyjdziesz na tym lepiej. Zmian niestety musi być więcej  

12 Gru 2012, 21:04
 , Papierosów i Pepsi
, Papierosów i Pepsi  . Niestety to ostatnie muszę zwalczyć.  Żywiec zdrój jakos mi smakuje gazowane + ewentualnie będe dodawał soku (co są takie malinowe np w butelkach).
. Niestety to ostatnie muszę zwalczyć.  Żywiec zdrój jakos mi smakuje gazowane + ewentualnie będe dodawał soku (co są takie malinowe np w butelkach).

13 Gru 2012, 11:33
 No to masz przed sobą trochę roboty. Lepiej będzie jak zostawisz sobie pepsi a popracujesz nad rzuceniem palenia.
 No to masz przed sobą trochę roboty. Lepiej będzie jak zostawisz sobie pepsi a popracujesz nad rzuceniem palenia.

13 Gru 2012, 17:32
Mirahz napisał(a):I jeszcze do tego fajki dochodząNo to masz przed sobą trochę roboty. Lepiej będzie jak zostawisz sobie pepsi a popracujesz nad rzuceniem palenia.

13 Gru 2012, 17:49
13 Gru 2012, 19:05
Azazell napisał(a):Mirahz napisał(a):I jeszcze do tego fajki dochodząNo to masz przed sobą trochę roboty. Lepiej będzie jak zostawisz sobie pepsi a popracujesz nad rzuceniem palenia.
A mogę zostawić jedno i drugie ?:P
Czy ktoś z was zażywał Glukominoze na stawy i kości?