TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

....:::::Tanie płyty w kosz...

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

Postprzez malutkia » 12 Lip 2005, 11:29

PostUA:

milo, ze dysponujesz tak wiedza, ale ja jednak zsoatne przy markach. A co do tych dyskow to powiedz mi jak zamierzasz odtwarzac muzyke na discmanie z dyzku?? Bo troszke tego nie rozumiem. Moze i wolisz dyski, ale patrzac na ceny to ja zostaje przy plytach. Wole wydac kilka razy mniej niz raz, a pozadnie i nie calkiem najlepiej. Bo nie potrafie odtwarzac muzyki na discmanie z dysku twardego. Jak to potrafisz to zapraszam do mnie to mi pokazesz jak sie robi takie szctuczki :))

P.S. A tak na przyszlosc to prosze zwracaj uwage jak sie do mnie odnosisz. Bo ja tu kurwa nie jestem zeby sie po mnie wozic. Jak ci sie nie podoba moj avarat to sie na niego nie patrz. Pierdole to, ze ci sie cos we mnie nie podoba, ale wybacz, bardzo nie lubie jak ktos mnie tak ocenia. Jak ty lubisz obrazac ludzi to moze ja zaczne obrazac ciebie? Kurwa obudz sie i zobacz, ze nie zyjesz sam na tym swiecie! Z gory dziekuje za zrozumienie.

pozdrawiam malutkia!
There is only a thin line between winning and losing.
Awatar użytkownika
malutkia
Postujący
Postujący

Dołączenie: 08 Kwi 2005, 14:30
Miejscowość: C-n

Poprzednia

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]