Nie no trabant jest naprawiany w serwisie i cena moze spasc nawet do 399 zl , jest sprawny nie rozleci sie , poprostu jezdzil nim kierowca ktory ma duze umiejetnosci i samochod wszystko wytrzymywal ogolnie jest super !!!! Jest sprawny napewno sie nie rozleci pospawany , przechodzil generalny remont . !!!! No nie wiem ile jechal w zime na zakopiance rozpedzil sie do ok. 110 km/h niewiarygodne ale prawdziwe ( z gorki jechal ) . Ale wszyscy sie za nim zawsze ogladali . Pozdrawiam Lamagalula .
MALUCHA i CINQUECENTO BIERZE BEZ PROBLEMU !!!! SEICENTO PEWNIE TEZ ALE NIE PROBOWALISMY
Jak nie masz kasy to lepiej kupic sprawnego trabanta za 399 zl i dolozyc pozniej do niego (nie wiem ile ale nie duzo) [nie liczac rejestracji i ubezpieczenia] .
Wole pod moje liceum podjechac duzym fiatem czy trabantem niz jakims nowszym samochodem !!!!
Byla przygoda ze pod akademikiem w sroga zime nikt nie mogl zapalic swojego bmw , forda , czy volkswagena !!!!!
Z TRABANTEM CZEGOS TAKIEGO NIE MA !!!!! Przychodzisz odgarniasz i jedziesz !!!!! A WSZYSCY SIE GAPIA !!!!!
Nawet muzyni byli zainteresowani tym samochodem !!!! POZDRAWIAM WSZYSTKICH