TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
niunka napisał(a):Do wrozki napisz. Co to za film tzn jaki kodek,format ? Jaki masz odtwarzacz DVD ?
sorry ale muszę to napisać....niunka, takie odzywki to zostaw dla siebie....koleś jest tu nowy to dopiero jego 1 post a ty do niego z takim tekstem....i myślisz, że takie zachowanie przyciągnie nowych ludzi no to forum??.....bo ja nie..............i powtarzasz to co już zostało napisane........
sorry za offtop pozdro!
Piszę poprawnie po polsku.
Nie dyskutuj z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem zniszczy doświadczeniem....
Ja do takiej będę szedł znajomy jest tam kierownikiem , czekam bo zwolnienia teraz mają być i mnie wciśnie tam, na początek 1.500zł na rękę. Praca od poniedziałku do piątku od 7 do 15. Jeżeli pójdę 2 soboty w miesiącu do wypłaty dostaję dodatek w wysokości 200-300zł . Doczekać się już nie mogę. Będzie to praca w fabryce która produkuje piankowe opakowania dla Della .
"Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać."
Jestem takiego samego zdania co nawrok888. Czy naprawdę tak ma wyglądać propagowanie pomocy na tym forum Takie odpowiedzi tylko znichęcają nowych użytkowników. A jak jeszcze zobaczą że napisał to człowiek z rangą MODERATOR! to jest niemal pewne, że wybiorą pomoc z innego forum. Ciuś Ciuś
Ja sie odpukać na PP jeszcze nie przejechałem. Ale paczki pobraniowe dochodziły do mnie zazwyczaj tak 2-3dni. Raz jedynie dostałem na następny dzień po wysyłce.
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc