Bozz napisał(a):Po pierwsze pytanie jest w tym temacie źle zadane, niunke trochę poniosło i wyszło jak wyszło. Będzie to sama się wypowie. Nie musicie od razu pisać w tym temacie, jest Free Post, Opinie czy zwyczajnie PW.
/Posty dołączone do Tymczasowego SB
Sory,ale po co sie tu wypowiadac ? Wcale mnie nie ponioslo,napisalam co napisalam i jakbym miala jeszcze raz napisac to napisala bym to samo.
nawrok888 napisał(a):sorry ale muszę to napisać....niunka, takie odzywki to zostaw dla siebie....koleś jest tu nowy to dopiero jego 1 post a ty do niego z takim tekstem....i myślisz, że takie zachowanie przyciągnie nowych ludzi no to forum??.....bo ja nie..............i powtarzasz to co już zostało napisane........
sorry za offtop pozdro!
A ty co obronca ucisnionych,nudzi ci sie chcesz afera jakas nowa wykrecic?
Zwracasz mi uwage w jaki sposob pisze i ze powtarzam pytanie,przeczytaj uwaznie co napisalam i sie zastanow.
Co by dala odpowiedz na wczesniejsze pytania , jak niewiadomo jaki ma odtwarzacz,co wrozka jestes i bedziesz zgadywal czy czy 10 razy jeszcze o cos pytal zeby pomoc.
Palacio napisał(a):Jestem takiego samego zdania co nawrok888. Czy naprawdę tak ma wyglądać propagowanie pomocy na tym forum
Takie odpowiedzi tylko znichęcają nowych użytkowników. A jak jeszcze zobaczą że napisał to człowiek z rangą MODERATOR! to jest niemal pewne, że wybiorą pomoc z innego forum. Ciuś Ciuś
n/c
Im dluzej o tym mysle tym bardziej mnie ponosi,do jakiego poziomu chcecie zejsc,do jakiegos belkotu w postach bez ladu i skladu,spam i krecenie afer to przyciaga userow:Takie tematy jak ten itp,tresc na najwyzszym poziomie.