TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Walentynki:D

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

Postprzez kukaszr » 09 Lut 2007, 19:05

PostUA:

najlepsze są prezenty od serca ;) czyli np. ztuningowany całus ;) elegancki kwiatek i np. ładnie obrobione w ps zdjątko moje i jej w eleganckiej sercowej ramce ;]
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań
Pochwały: 2

Postprzez rapod1 » 09 Lut 2007, 21:39

PostUA:

stuningowany to co miales na mysli??:D
Awatar użytkownika
rapod1
Postujący
Postujący

Dołączenie: 27 Sie 2006, 20:26
Miejscowość: Tarnów || Kraków

Postprzez kukaszr » 09 Lut 2007, 23:02

PostUA:

nie wazne ;]

z bajerem <lol>
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań

Postprzez Piotrek534 » 09 Lut 2007, 23:42

PostUA:

rapod1 napisał(a):stuningowany to co miales na mysli??:D

Zapewne ma wyglądać inaczej niż w pozostałe dni :D
Piotrek534
Postujący
Postujący

Dołączenie: 26 Paź 2006, 20:12

Postprzez 1jaa » 10 Lut 2007, 13:28

PostUA:

Ja często chodzę z moją dziewczyną po sklepach i zawsze mnie interesuje co się jej podoba co mówi, że fajne. Zwracam na to uwagę właśnie dlatego, bo gdy przychodzą walentynki, dzień kobiet czy też urodziny to muszę być zorientowany co się jej przez ostatni okres najbardziej podobało i co chciała sobie kupić albo czego nie mogła sobie kupić wtedy jej to kupuje. Zawsze daje różyczke tylko nie taką z tych tanich do 10 zł tylko taką lepszą. Przecież nie codziennie jest jej dzień. Kupuję jej też tradycjonalnie misia tyko takiego średniego nie dużego i nie małego ma już ich 4 :) a na walentynki będzie 5. Dobrym prezentem jest własne zdjęcie lub wspólne w jakiejś ładnej ozdobnej ramce. Często znajduje się z nią w sklepach kosmetycznych i wiem jakie perfumy lubi więc z zakupem perfum też nie mam problemów.
Awatar użytkownika
1jaa
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 24 Sty 2006, 21:35

Postprzez rapod1 » 11 Lut 2007, 17:25

PostUA:

ja jeszcze z Nia do sklepów za bardzo sie nie wybieralem,a jestem z nią od ponad miesiaca.chyba naj bedzie z różyczka misiaczkiem i "stuningowanym calusem":D
Awatar użytkownika
rapod1
Postujący
Postujący

Dołączenie: 27 Sie 2006, 20:26
Miejscowość: Tarnów || Kraków

Poprzednia

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]