TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Walentynki:D

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

Walentynki:D

Postprzez rapod1 » 07 Lut 2007, 20:37

PostUA:

witam forumowiczów.jak wszystkim dobrze wiadomo 14 lutego są WaLeNtYnKi:D.te walentynki beda pierwsze spedzone razem z moja dziewczyna.a oto problem:nie wiem co jej podarowac w prezencie zeby ją uszczesliwic i zadowolic.chce przypomniec ze mam 16lat i srodki ograniczone.blagam was o pomoc!!

PzDr
Awatar użytkownika
rapod1
Postujący
Postujący

Dołączenie: 27 Sie 2006, 20:26
Miejscowość: Tarnów || Kraków
Pochwały: 2

Postprzez Bozz » 07 Lut 2007, 21:22

PostUA:

Napisz dokladnie jakie te srodki to pomyslimy ;)
Awatar użytkownika
Bozz
Moderator
Moderator

Dołączenie: 21 Sie 2006, 14:08
Miejscowość: 49°54' N 21°03' E
Pochwały: 20

Postprzez krzychu123411 » 07 Lut 2007, 21:30

PostUA:

ja tam kupilem w firmie W.KRUK kolczyki 8) bardzo dobry(moim zdaniem) prezent,ale jak chcesz to dam Ci jedna rade.Nie kupuj nigdy perfum bo dziewczyna moze odebrac to jako wrzute,tzn.podtekst do tego ze "smierdzi"
Awatar użytkownika
krzychu123411
Postujący
Postujący

Dołączenie: 18 Gru 2006, 13:56
Sprzęt: Ryzen 3600 GTX 1070

Postprzez rapod1 » 07 Lut 2007, 21:35

PostUA:

jak dobrze pojdzie to 30-40zł.(prosze sie nie smiac,bo u mnie ciezko z oszczedzaniem :? )
Awatar użytkownika
rapod1
Postujący
Postujący

Postprzez krzychu123411 » 07 Lut 2007, 23:37

PostUA:

To ja dam ci kolejna dobra rade.Za taka kase to dobry bylby misiek tylko zeby byl bialy i trzymal czerwone serce z napisem typu kocham cie czy cos.Wiesz jak.
Awatar użytkownika
krzychu123411
Postujący
Postujący

Postprzez pp3088 » 08 Lut 2007, 12:34

PostUA:

krzychu123411 napisał(a):ja tam kupilem w firmie W.KRUK kolczyki 8) bardzo dobry(moim zdaniem) prezent,ale jak chcesz to dam Ci jedna rade.Nie kupuj nigdy perfum bo dziewczyna moze odebrac to jako wrzute,tzn.podtekst do tego ze "smierdzi"

Że co ?! Nie wiem skądś to wytrzasnął, ale mylisz się grubo. Skąd takie irracjonalne myślenie? Kobiety uwielbiają perdumy, i to jest dla nich obok biżuterii najlepszy prezent. Wiem bo mam siostre, i zawsze cieszy się z perfumów.
Awatar użytkownika
pp3088
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 11 Sie 2006, 23:59
Miejscowość: Szczecin

Postprzez krzychu123411 » 08 Lut 2007, 13:03

PostUA:

Wiesz jakbys jej kupil gume orbit to tez by sie ucieszyla bo co ma powiedziec?Wyp...z tym jeb... prezentem?Wiesz,pare razy widzialem i czytalem na temat kupowania perfum dla kobiet.Moze jest to dobry prezent ale nie na walentynki tylko pod choinke!
Awatar użytkownika
krzychu123411
Postujący
Postujący

Postprzez wonski » 08 Lut 2007, 14:51

PostUA:

A może tak tradycyjnie... duża czerwona różyczka bez kolców posypana złotym brokatem i ładnie ustrojona. U mnie w mieście jak dobrze się zagada to za 7.50 dostałem :)
wonski
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 15 Lip 2006, 19:25
Miejscowość: Inowrocław

Postprzez konan12 » 08 Lut 2007, 15:39

PostUA:

Kup jej jakiegoś miśka najlepiej z nici , albo perfumy
Awatar użytkownika
konan12
Postujący
Postujący

Dołączenie: 15 Lis 2006, 14:43

Postprzez niunka » 08 Lut 2007, 16:26

PostUA:

Napewno ucieszy sie z kwiatka,bo chyba wszystkie kobiety lubia dostawac kwiaty.
Jest napewno mniejwiecej w twoim wieku to napewno bardzo mily bedzie pluszak.
Nie kupuj kobiecie nigdy perfum,nigdy nie masz pewnosci ze beda sie jej podobac.
Bizuteri tez raczej nie.
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

Postprzez pp3088 » 08 Lut 2007, 18:25

PostUA:

niunka napisał(a):Nie kupuj kobiecie nigdy perfum,nigdy nie masz pewnosci ze beda sie jej podobac.

Jeżeli jest jego dziewczyna, to on chyba wie jakie perfumy ona lubi, co nie? Bo chyba nie ma innej możliwości. Chociaż chłopacy rzadko znajdą dobry perfum, może ta rada nie jest taka zła. Znając życie pluszak wyląduje na szafce, i tyle będzie pożytku, jedynie chwila szczęscia.

Wiesz jakbys jej kupil gume orbit to tez by sie ucieszyla bo co ma powiedziec?Wyp...z tym jeb... prezentem?Wiesz,pare razy widzialem i czytalem na temat kupowania perfum dla kobiet.Moze jest to dobry prezent ale nie na walentynki tylko pod choinke!

Widać po minie czy ktoś jest zadowolony. Nie wiem jak ty, ale ja łatwo rozpoznaje udawany uśmiech.

Co do kwiata, to ładny prezent, jednak troche już wyśrubowany.

Co do biżuterii to najlepiej kupować ją z kobietą, gdyż wybierze co chce.
Awatar użytkownika
pp3088
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Postprzez wonski » 08 Lut 2007, 19:11

PostUA:

niunka napisał(a):Napewno ucieszy sie z kwiatka,bo chyba wszystkie kobiety lubia dostawac kwiaty.
Jest napewno mniejwiecej w twoim wieku to napewno bardzo mily bedzie pluszak.
Nie kupuj kobiecie nigdy perfum,nigdy nie masz pewnosci ze beda sie jej podobac.
Bizuteri tez raczej nie.

Kobieta się wypowiedziała, więc myśle że więcej nie potrzeba dodawać :wink:
wonski
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 15 Lip 2006, 19:25
Miejscowość: Inowrocław

Postprzez niunka » 09 Lut 2007, 12:12

PostUA:

pp3088 napisał(a):Jeżeli jest jego dziewczyna, to on chyba wie jakie perfumy ona lubi, co nie? Bo chyba nie ma innej możliwości.

Co rozumiesz przez to ze wie jakie perfumy lubi ?
Moze znac marke perfum jakich uzywa i takie jej ewentualnie kupic,sam nie jest w stanie wybrac,chyba ze ma wech absolutny.
Perfumy zeby wybrac to trzeba je wyprubowac na ciele osoby ktora bedzie ich uzywala,bo na kazdym pachna inaczej.

pp3088 napisał(a): Znając życie pluszak wyląduje na szafce, i tyle będzie pożytku, jedynie chwila szczęscia. .

Chwila szczescia jak z wiekszosci upominkow,ale bardzo mila,tymbardzie dla molodej dziewczyny.

pp3088 napisał(a):Co do kwiata, to ładny prezent, jednak troche już wyśrubowany.

Niech bedzie nawet najbardziej wysrubowany,ale zawsze mily i romantyczny i taki powinien byc,bo to w koncu walentynki.

pp3088 co bys kupil dziewczynie , leksykon wirusow ? :wink:
Pelny romantyzm :roll:
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

Postprzez pp3088 » 09 Lut 2007, 13:58

PostUA:

niunka napisał(a):
pp3088 napisał(a):Jeżeli jest jego dziewczyna, to on chyba wie jakie perfumy ona lubi, co nie? Bo chyba nie ma innej możliwości.

Co rozumiesz przez to ze wie jakie perfumy lubi ?
Moze znac marke perfum jakich uzywa i takie jej ewentualnie kupic,sam nie jest w stanie wybrac,chyba ze ma wech absolutny.
Perfumy zeby wybrac to trzeba je wyprubowac na ciele osoby ktora bedzie ich uzywala,bo na kazdym pachna inaczej.

Rozumiem przez to, że jeśli dziweczyna używa długo jakiegoś perfumu i go zachwala to chyba go lubi? A może się mylę.

niunka napisał(a):
pp3088 napisał(a):Co do kwiata, to ładny prezent, jednak troche już wyśrubowany.

Niech bedzie nawet najbardziej wysrubowany,ale zawsze mily i romantyczny i taki powinien byc,bo to w koncu walentynki.

pp3088 co bys kupil dziewczynie , leksykon wirusow ? :wink:
Pelny romantyzm :roll:

A żebyś wiedziała, że nie. Nie jest najważniejsze co, najważniejsza jest pamięć. Niestety nie każdy o tym pamięta. Dla mnie to jest ważne. Ot co.
I nie wiem skąd ten sarkazm.
Awatar użytkownika
pp3088
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Postprzez rapod1 » 09 Lut 2007, 14:59

PostUA:

dzieki ludziska za pomoc.napewno cos wybiore z waszych w/w propozycji.otoz dziewczyna jest 3 lata mlodsza ode mnie.dzienx jeszcze raz za olbrzymia pomoc.

Pzdr
Awatar użytkownika
rapod1
Postujący
Postujący

Następna

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]