TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Zamykanie własnych tematów w Demonstracje, Poradniki.

Sugestie, uwagi dotyczące strony. Nie boimy się opinii - piszcie!

Postprzez 1jaa » 26 Sie 2007, 22:45

PostUA:

Proponuję żeby zamiast plusika był przycisk koło "profil, www, pw" - "pomógł". Wszyscy będą widzieć i będzie spoko. Widziałem na innym forum jest widoczne i wtedy nie potrzeba pisać w podpisie, żeby kliknąć w plusik.

Co do podpisów... h... wam do tego, co kto ma w podpisie. Szczególnie to zdanie, że jak pomogłem to daj plusa. No bo jak naprawdę pomogłem to dlaczego mam nie dostać zasłużonej pochwały? Ktoś może nie wiedzieć, że na tym forum są plusy i w ten sposób mu to oznajmiam.

Tak apropos... narzekacie, że forum się ładuje nie wiadomo ile... a sami w podpisach dajecie obrazki, które spowalniają załadowanie czyż nie?

LucaS pomogłeś to dobrze wszyscy to docenią :) Ale widać że cyferki bardziej Cię satysfakcjonują. Różnimy się od siebie wiele. Ja mam satysfakcje jak ktoś napisze "dziękuje to pomogło" czy coś w tym stylu. Nie zależy mi na tym żeby było czegoś dużo.
Awatar użytkownika
1jaa
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 24 Sty 2006, 21:35
Pochwały: 2

Postprzez banan » 26 Sie 2007, 23:13

PostUA:

LucaS napisał(a): No bo jak naprawdę pomogłem to dlaczego mam nie dostać zasłużonej pochwały? Ktoś może nie wiedzieć, że na tym forum są plusy i w ten sposób mu to oznajmiam.

ale co wymieniasz sobie te pochwały na nagrody czy co?
1jaa napisał(a):Ja mam satysfakcje jak ktoś napisze "dziękuje to pomogło" czy coś w tym stylu.

a Ty LucaS nie ?
lepiej Ci jak dostaniesz pochwałke?

PS: jeśłi już jesteśmy przy tym, to mam wrażenie że jeśli ktoś napisze ' dam pochwałke' to więcej ludzi pomaga....:?
dla mnie to idiotyczne, powodzenia
banan
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 18 Kwi 2006, 21:40
Miejscowość: Będzin ;)

Postprzez LucaS » 27 Sie 2007, 00:43

PostUA:

1jaaa napisał(a):Ale widać że cyferki bardziej Cię satysfakcjonują.

Nie pisz głupot wyssanych z palca. Dla mnie danie pochwały jest równoznaczne z napisaniem postu "dziękuje, pomogło" tylko, że dzięki pochwałom lepiej widać kto jak jest pomocny na forum i lepiej jest dać plusa niż napisać krótkiego posta. Pochwąły są po prosto bardziej praktyczne.

banan napisał(a):a Ty LucaS nie ?
lepiej Ci jak dostaniesz pochwałke?

Czy ja gdzieś napisałem, że nie sprawia mi to satysfakcji, że komuś pomogę? Nie przypominam sobie... Więc nie pisz mi głupot wyssanych z palca...

banan napisał(a):ale co wymieniasz sobie te pochwały na nagrody czy co?

A co, żal Ci dupe ściska, że miałbym więcej "nagród" od ciebie jakbym wymienił? :509:

1jaa napisał(a):Tak apropos... narzekacie, że forum się ładuje nie wiadomo ile... a sami w podpisach dajecie obrazki, które spowalniają załadowanie czyż nie?

Zauważ, że w tym wypadku problem jest z bazą danych, ktora zbyt szybko się nie ładuje i temat nie jest pokazany, dopiero gdy temat będzie widoczny, pokolei będą wyświetlane obrazki, więc do tego rodzaju spowalniania (m.in. bardzo częste database errors-błedy bazy danych) podpisy nic nie mają.

Skończmy juz z tym offtopem nt pochwał i wróćmy do tematu zamykania swoich tematów w dziale Demonstracje, Poradniki.
Było, minęło...
LucaS
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 11 Maj 2006, 21:45
Pochwały: 7

Postprzez Mefisto » 27 Sie 2007, 01:29

PostUA:

LucaS napisał(a):Skończmy juz z tym offtopem nt pochwał i wróćmy do tematu zamykania swoich tematów w dziale Demonstracje, Poradniki.

Mirahz chyba wyraźnie powiedział:

Mirahz napisał(a):Na poczatku tez mialem takie plany. Ale...
Jesli nie bedzie mozna komentowac demonstracji, to nie wylapiemy bledow. Ktos bedzie musial czytac dokladnie kazde zdanie i zastanawiac sie czy przypadkiem nie widzial tego samego tekstu na innej stronie.
Mozliwosc komentowania daje w tym przypadku wieksze mozliwosci ulatwiajac prace innym n
Kontrole nad tym ma obecnie kazdy.

PS. Nie kłóćcie sie panowie co wy to w przedszkolu jesteście? Mój podpis - moja sprawa proste...
Awatar użytkownika
Mefisto
Postujący
Postujący

Dołączenie: 02 Cze 2007, 20:40
Miejscowość: Warszawa

Postprzez Mirahz » 27 Sie 2007, 12:33

PostUA:

OK. Przebuduje system, bo ktos ma za duzo plusow i pisze nie na temat. Dzieki za kolejny przydatny temat.
Awatar użytkownika
Mirahz
Administrator
Administrator

Dołączenie: 10 Maj 2004, 20:40
Miejscowość: Polska
Pochwały: 6
Sprzęt: Samsung NP530, Huawei P30 Pro

Postprzez niunka » 27 Sie 2007, 16:40

PostUA:

LucaS napisał(a):Skończmy juz z tym offtopem nt pochwał i wróćmy do tematu zamykania swoich tematów w dziale Demonstracje, Poradniki.

Dokladnie skonczmy a zacznijcie moze czytac regulamin ,przestrzegajcie go i pilnujcie tego zeby byl przestrzegany a nie bedzie potrzeby zakladania takich tematow i wszczynania bezsensownej dyskusji.

Image

Mirahz napisał(a):-> W danym dziale prosze zamieszczac demonstracje, prezentacje, tutoriale, rozwiazania problemow.
-> W przypadku znalezienia bledu; prosze o tym poinformowac autora danego posta lub administratora.
-> Wszystkie prace uznane za plagiat zostana usuniete.
-> Zakres tematyczny: oprogramowanie, sprzet komputerowy.

Autorzy najlepszych jakosciowo prac, zostana z pewnoscia docenieni i beda mogli liczyc na konkretna wspolprace.

Dziekuje za uwage :).

Image

Mirahz napisał(a):Jak w temacie.

EOT
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

Poprzednia