Problemy dotyczące sieci Internet, konfiguracja sieci LAN, WLAN, konfiguracja serwerów. Rozdzielanie połączeń internetowych. Rozwiązywanie problemów związanych ze sprzętem i oprogramowaniem. Routery, huby, switche, anteny itp.
Wyślij odpowiedź

27 Cze 2008, 09:32

to są moje ustawienia, wersja aresa taka sama, win xp bez sp`ów, jak widać działa -> KLIK

27 Cze 2008, 23:21

dziękuję bardzo, postaram się jeszcze raz zmienić, dam zanć co i jak:)

10 Sie 2008, 20:01

sluchajci nie wiecie moze co sie stalo ze jak chcialem wejsc w aresa to nie chcial mi sie wogole otworzyc.probowalem otwierac z paska,ze startu i pulpitu no i nic.

10 Sie 2008, 21:09

piotro napisał(a):sluchajci nie wiecie moze co sie stalo ze jak chcialem wejsc w aresa to nie chcial mi sie wogole otworzyc.probowalem otwierac z paska,ze startu i pulpitu no i nic.

spróbuj przeinstalować Ares`a

18 Sie 2008, 09:05

Palacio napisał(a):
piotro napisał(a):sluchajci nie wiecie moze co sie stalo ze jak chcialem wejsc w aresa to nie chcial mi sie wogole otworzyc.probowalem otwierac z paska,ze startu i pulpitu no i nic.

spróbuj przeinstalować Ares`a

Juz probowalem i kiedy kliknalem na niego dwa razy to wygladalo jak by sie otwieral,ale wcale nie chcial sie otworzyc.a moze to wina tego ,ze wylaczyli mi swiatlo jak sciagalem cos przez niego??????nawet go sciagalem z "instalki'' i tez nie chcial sie otworzyc.dzieki za rade.

18 Sie 2008, 13:59

Możliwe że firewall blokuje dostęp. Musisz wyłączyć blokadę dla Ares.

20 Sie 2008, 11:34

Palacio napisał(a):Możliwe że firewall blokuje dostęp. Musisz wyłączyć blok
adę dla Ares.

no dobra.dzieki bardzo za rade.poinformuje cie jak wyplynie cos nowego.
Wyślij odpowiedź