TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

..::BiteFight::.. Rulez ..::::..

Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)

Postprzez proktor » 16 Kwi 2006, 17:16

PostUA:

wilkołak Proktor... atakujcie ile wlezie
strony internetowe: Błonie, Brwinów, Pruszków, Milanówek, Grodzisk Mazowiecki
Awatar użytkownika
proktor
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 28 Kwi 2005, 19:59

Postprzez Hpest » 16 Kwi 2006, 17:39

PostUA:

Obecnie w grze nie ma Opcjii stworzenia własnego Klanu, no ale umownie miedzy sobą gracze tworzą Klany i nadają im nazwy, dlatego jeśli chcecie można by utworzyć Taki Klan, jestem jak najbardziej Za. Pozostaje kwestia Kto się przyłącza i jaka będzie nazwa Klanu, nie wiem czy "Instalki" (instalki.pl) pomyślcie i piszcie swoje propozycję.

Piszczie w tym temacie Kto sie przyłącza do Klanu Wilkolaków z Instalek w grze BiteFight !!! i w dalszym ciągu dawajcie swoje Linki !!! Pozdro.
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Postprzez skylinegtr » 17 Kwi 2006, 15:15

PostUA:

http://s3.bitefight.pl/c.php?uid=72690 no to wrzucam mój link jesiu raz. Możemy sie nazwac BiteMasters albo jakos inaczej. Pomysłów jest wiele

Cos mi sie spaprało i nie moge usuwac postów. No to chciałem napisac , zeby kazdy napisał jakie ma statystyki itp. Ja mam 8 lvl , anioła zemsty i chate na ful wypas.
Straights sections are made for fast cars. Turns are made for fast drivers. - C.McRae

Drift isn't the fastest way trought the corner. But it's the most exciting way. - Keiichi Tsuchiya

Oo\__/oO

Skyline is the limit......
Awatar użytkownika
skylinegtr
Postujący
Postujący

Dołączenie: 11 Mar 2006, 16:57

Postprzez Hpest » 17 Kwi 2006, 17:36

PostUA:

A propos czy ludzie z innych serwerów moga tworzyc klan??

Tak mogą ale Tylko Umownie między sobą i tak jak pisałem:
Obecnie w grze nie ma Opcjii stworzenia własnego Klanu...

Gra jest narazie w Fazie Beta, także taka opcja NIE istnieje.

Piszczie w tym temacie Kto sie przyłącza do Klanu Wilkolaków z Instalek w grze BiteFight !!! i w dalszym ciągu dawajcie swoje Linki !!! Pozdro.

Linki niech podawają także osoby z Rasy "Wampir", tylko proszę to uwzględnić w poście !!!
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Postprzez niunka » 17 Kwi 2006, 17:47

PostUA:

weszlam na ta przegrana gre wczoraj i sie zarejestrowalam,jako miesozerca.A przegrana bo jakos mi nie idzie,ale postaram sie to zmienic.
http://s11.bitefight.pl/c.php?uid=21435
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

Postprzez skylinegtr » 17 Kwi 2006, 18:05

PostUA:

Niunka mi tez na początku słabo szło. Ja jak ide spać to wysyłam na cmentarz mojego robola do roboty zeby se dorobił. Rano w szkole wysyłam go na polowanie i tak w kółko..
Straights sections are made for fast cars. Turns are made for fast drivers. - C.McRae

Drift isn't the fastest way trought the corner. But it's the most exciting way. - Keiichi Tsuchiya

Oo\__/oO

Awatar użytkownika
skylinegtr
Postujący
Postujący

Postprzez niunka » 17 Kwi 2006, 18:39

PostUA:

skylinegtr napisał(a):Niunka mi tez na początku słabo szło. Ja jak ide spać to wysyłam na cmentarz mojego robola do roboty zeby se dorobił. Rano w szkole wysyłam go na polowanie i tak w kółko..

Ja swojego chyba tez musze bo cos niemrawy jes :D
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

Postprzez luck_j » 17 Kwi 2006, 23:12

PostUA:

Z waszym klanem to bardzo dobry pomysł, ale ja do was się nie przyłączę bo już się przyłączyłem do jednego z najlepszych klanów Bloody Kingdom.
Hpest napisał(a):Obecnie w grze nie ma Opcjii stworzenia własnego Klanu, no ale umownie miedzy sobą gracze tworzą Klany i nadają im nazwy, dlatego jeśli chcecie można by utworzyć Taki Klan, jestem jak najbardziej Za.

Generalnie nie ma w samej grze takiej opcji ale na tej stronie http://bitefight.k3d.be jest klasyfikacja klanów i tam można się przyłączyć lub założyć własny klan.
Awatar użytkownika
luck_j
Postujący
Postujący

Dołączenie: 09 Mar 2006, 01:06

Postprzez Yoo! » 28 Maj 2006, 10:51

PostUA:

"Twój głód powoli przejmuje władzę nad ciałem, nie możesz powstrzymać żądzy polowania, która przybiera na sile, odbiera Ci wolną wolę. Czujesz zapach ciała, żywego ciała, nie wiesz czy to wilkołak czy człowiek, lecz w tej chwili już Cię to najmniej obchodzi."

Kto nie grał,niech zagra fajna gierka,zostaje się albo wampirem,albo wilkołakiem, pozdro i miłego grania :D (poniżej link do gry)

BiteFight
Awatar użytkownika
Yoo!
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 28 Cze 2005, 08:53
Miejscowość: PL

Postprzez banan » 28 Maj 2006, 11:50

PostUA:

To i ja sie przyłączam To mój link
Może ktoś kliknie ;)
Gram na serverze 3, mam lvl 9

Tak ogólnie to trudno będzie zrobić klan bo jesteśmy porozrzucani po różnych serwerach :/
EDIT:
Jeśli chcecie konto PREMIUM to piszcie na PW, dam wam sposób
Mam też bota, ale z niego nie kożystam
banan
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 18 Kwi 2006, 21:40
Miejscowość: Będzin ;)

Postprzez skylinegtr » 11 Lip 2006, 20:38

PostUA:

Jak mam byc szczery to przestańcie grac w BF , zaczinjcie w monstergame , na bitefight jest bugów tyle ze za psami mozna zucac. Ja gram na s3 , mam 23 lvl , ale staty goscia który ma lvl grubo ponad 100. Siłe mam na poziomie 170 tak jak obrone i zrecznosc. ( buguserem nie jestem ) Wszystko dzieki pracy na cmentarzu która dawała niektórym kase , dzieki której szli o kilkanascie poziomów do góry i mogli sobie za nią kupic wszystko. Ja sie wzbogaciłęm tak , dzieki montepiszpanowi , na którym zarobiłem 25 miliardów....

Oo\__/oO

Awatar użytkownika
skylinegtr
Postujący
Postujący

Postprzez Mateusz1811 » 11 Lip 2006, 20:51

PostUA:

No to ja sie pochwale swoim wynikiem .Wampir Matwam ,poziom 23 ,
broń poslaniec umarlych .A o to link :http://s3.bitefight.pl/c.php?uid=68997
Dzięki temu forum aż 25 osób kliklo na mój link. a tak z ciekowosci spytam
ile wam osob na te wsasze linki klikło dzęki temu forum.

Pozdrawiam
....:::AVE VAMPIRES:::....
Awatar użytkownika
Mateusz1811
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 23 Maj 2006, 21:44
Miejscowość: Okolice Kalisza

Postprzez banan » 11 Lip 2006, 21:31

PostUA:

u mnie zero :?
Łącznie mam 8 kliknięć, ale to koledzy bo ich zrobiłem w konia :D

A jak sie wzobgaciłeś ?? powiedz coś więcej...
Teraz w BF mam lvl 18
a w MonsterGame mam 5 ;/
banan
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 18 Kwi 2006, 21:40
Miejscowość: Będzin ;)

Postprzez skylinegtr » 11 Lip 2006, 22:08

PostUA:

http://www.legendsofwerewolfs.fora.pl/v ... &start=160

Gdzies tak po srodku strony jest moja walka z wampirem. Teoretycznie nie miałem z nim szans , ale jednak sie udało.... Wszystko zaczeło sie os jednego wampa o imieniu Goly , gra on na moim servie. Grał on od początku gry wiec dobrze mu to szło. Jednak mniej więcej przy setnym lvl gra zaczyna swirowac tzn. zarobki na cmentarzu sa baardzo duze albo nawet ogromne , dawały tyle doswiadczenia ze mozna było przejsc kilkanascie lvl w góre. Ten bug został zlikwidowany . Z tego co mi wiadomo niedługo na bf zrobią wietrzenie serverów i tacy ludzie jak ją będa mieli pozmniejszane staty. Ja te kasiurke zarobiłem uczciwie , zaatakowałem silniejszego , zdobyłem łup. Teraz mam ok 130 ciernistych ostrz , i duuuuzo innych broni ( przy zdobyciu takiej ilosci złota gra blokuje sie i nie mozesz atakowac wampów i trzeba kupowac duze ilosci broni , ja kupiłem ok 1300 dwurecznych mieczy nieumarłych , które tak czy siak przepadły). Jak wczesniej pisałem , polecam Monster Game.

Oo\__/oO

Awatar użytkownika
skylinegtr
Postujący
Postujący

Postprzez Mateusz1811 » 11 Lip 2006, 22:10

PostUA:

u mnie zero Confused
Łącznie mam 8 kliknięć, ale to koledzy bo ich zrobiłem w konia n

A jak sie wzobgaciłeś ?? powiedz coś więcej...

Wystarczy ze sobie wstawisz do podpisu link z bitefightem,zapewniam
pomoze ,a no i regularnie odpwiadaj na forum to zawsze jakias ''naiwna osoba'' kliknie.
Teraz mam na koncie 4 posty ale przed "czystkami " na forum
miałem cale 25.Czyli srednio na jednego posta przypadal jeden klikniety
link.

Pozdrawiam
....:::AVE VAMPIRES:::....
Awatar użytkownika
Mateusz1811
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 23 Maj 2006, 21:44
Miejscowość: Okolice Kalisza

PoprzedniaNastępna