TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

..::BiteFight::.. Rulez ..::::..

Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)

Postprzez skylinegtr » 11 Lip 2006, 22:11

PostUA:

Mateusz jak masz problem z jakims wampem to pisz , zchęcią pomoge.
Straights sections are made for fast cars. Turns are made for fast drivers. - C.McRae

Drift isn't the fastest way trought the corner. But it's the most exciting way. - Keiichi Tsuchiya

Oo\__/oO

Skyline is the limit......
Awatar użytkownika
skylinegtr
Postujący
Postujący

Dołączenie: 11 Mar 2006, 16:57

Postprzez banan » 11 Lip 2006, 23:43

PostUA:

wiem ale musze poprosic kolege zeby zrobił mi cos...dowiecie sie chyba jutro, ale nie wiem

Zrobiłem Klan
OTO LINK
A TO LINK DO FORUM

Dopiero sie rozkręca, wy macie wejściówke nawet od 1lvl :grin:
banan
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 18 Kwi 2006, 21:40
Miejscowość: Będzin ;)

Postprzez skylinegtr » 12 Lip 2006, 11:23

PostUA:

Ja juz jestem w Legends of Werewolfs :) Ale służe pomocą jesli bedzie takowa potrzebna :)
Straights sections are made for fast cars. Turns are made for fast drivers. - C.McRae

Drift isn't the fastest way trought the corner. But it's the most exciting way. - Keiichi Tsuchiya

Oo\__/oO

Awatar użytkownika
skylinegtr
Postujący
Postujący

Postprzez Mateusz1811 » 12 Lip 2006, 11:41

PostUA:

Mateusz jak masz problem z jakims wampem to pisz , zchęcią pomoge.

Tak sie sklada że należe do rodu wampirów :D .

skylinegtr: Też mam 23 level ,ale jak patrze na twoje ststystyki to nie wiem co o tymmysleć :sad: .Moja siła wynosi 60 a twoja 130
przy takim samym poziomie.

Wszystko dzieki pracy na cmentarzu która dawała niektórym kase , dzieki której szli o kilkanascie poziomów do góry i mogli sobie za nią kupic wszystko.

:shock: :shock: :shock: ja też tak chce :D ,ja mam za prace dziennie maks 1500 kasy.
Czyli co mam zrobić żebym miał tyle kasy z pracy co ty.

Pozdrawiam
....:::AVE VAMPIRES:::....
Awatar użytkownika
Mateusz1811
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 23 Maj 2006, 21:44
Miejscowość: Okolice Kalisza

Postprzez skylinegtr » 12 Lip 2006, 14:17

PostUA:

Mateusz nie zrozumiałes mnie :D Bug z cmentarzem ponoc został usunięty , swoje statystyki zawdzięczam wampirowy o nazwie montepiszpan. Zaatakowałem go , i fuksem wygrałem. Musisz zaatakowac jakiegos wilkołaka który ma na rozdaniu duzo złota. Spróbuj Hefajstosa albo Snowolfa.

Oo\__/oO

Awatar użytkownika
skylinegtr
Postujący
Postujący

Postprzez Mateusz1811 » 12 Lip 2006, 14:34

PostUA:

Mateusz nie zrozumiałes mnie :D Bug z cmentarzem ponoc został usunięty , swoje statystyki zawdzięczam wampirowy o nazwie montepiszpan. Zaatakowałem go , i fuksem wygrałem. Musisz zaatakowac jakiegos wilkołaka który ma na rozdaniu duzo złota. Spróbuj Hefajstosa albo Snowolfa.

Wielka szkoda że nie ma tego buga,z chęcią bym pooszukiwał :D ,
posłuchałem się twojej rady i zatakowałem Snowolfa,
przegrałem w stosunku 413:13 :D .
A niewiesz co się stalo z graczem Goly, pamiętam że był na pierwszym mejscu w statystykach a teraz wygląda jakby mu konto skasowali :D
....:::AVE VAMPIRES:::....
Awatar użytkownika
Mateusz1811
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 23 Maj 2006, 21:44
Miejscowość: Okolice Kalisza

Postprzez skylinegtr » 12 Lip 2006, 16:15

PostUA:

Tak , Golyemu skasowali konto , bo to od niego sie wszystko zaczeło. Pozatym Game Forge twierdzi ze konta są ich własnoscią a my tylko sie nimi opiekujemy , więc mogą z nimi zrobić co chcą.

Oo\__/oO

Awatar użytkownika
skylinegtr
Postujący
Postujący

Postprzez Hpest » 11 Paź 2006, 17:34

PostUA:

Gracie jeszcze w te Grę ? :) Ja nie od kilku miesięcy ( ok 5 ) :D
Jak wam idzie itp. Nie znudziło wam się granie w BiteFight ? ;)
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Postprzez Yoo! » 11 Paź 2006, 18:10

PostUA:

ja też gram od 5, przed wakacjami zaczołem. Gra mi się nie znudziła, lecz wkurza mnie troche to, że na kryjówke trzeba tyle zbierać, acha mam pytanie, mam problem z jednym wampirem, stale mnie atakuja, dziennie po 2,3 razy, jest jakiś sposób na niego, pozdro
Awatar użytkownika
Yoo!
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 28 Cze 2005, 08:53
Miejscowość: PL

Postprzez Hpest » 11 Paź 2006, 18:19

PostUA:

Ja NIE gram od 5 miesięcy :)
Co do Wampirka to naślij na niego jednego lub kilku dobrych Wilkołaków. ;)

Nie grałem przez kilka miesięcy, a teraz gdy się zalogowałem zauważyłem, że nie mam kryjówki :) ciekawe dlaczego :roll: LOL :D
Image
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Postprzez Yoo! » 11 Paź 2006, 19:30

PostUA:

nie masz kryjówki ponieważ konta były resetowane :) ale teraz jush jest wszystko ok :)
Awatar użytkownika
Yoo!
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 28 Cze 2005, 08:53
Miejscowość: PL

Postprzez Hpest » 11 Paź 2006, 19:49

PostUA:

Dzięki teraz już wiem. :) Jakby konta były resetowane to były by puste :roll: Na moim koncie nie zmieniło się nic oprócz kryjówki. :P
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Postprzez skylinegtr » 11 Paź 2006, 20:51

PostUA:

Hpest konta były zresetowane spowodu bugu na cmentarzu. Tak jak pisałem wczesniej , co kilka lvli kasa za cmentarz wzrasta drukrotnie, Game Forge nie sądził pewnie , ze ktos dojdzie do takiego lvl-u ze za 8h pracy bedzie miał kilka miliardów i skok o kilkanascie lvli w góre. Tak jak pisałem zrobił to Goly. Jakis wilkołak zaatakował go i odebrał mu kupe kasy , tego wilkołaka zaatakował wampir i wampek miał kasiure. Tą kasą zaraziło sie ok 30 osób z s3 ( tylko na tym servie był ten bug ) a jedną z nich byłem ja :D Odziedziczając 25 miliardów złota :D Jak zobaczyłem swój łup to złapałem podniete i od razu poleciałe po dwureczniaka nieumarłych i staty w góre :D Niestety BiteFight Team pobanował konta takich ludzi jak ja :? co uważam za niesłuszne. Wydaje mi sie , że Game Forge chce zapobiec takiej drugiej sytuacji , dlatego tak podwyzszyli ceny za staty , i kryjówke. Ja tez przestałem grać, ale nie żałuje :) Przez BF poznałem fajną blondynke :D

Oo\__/oO

Awatar użytkownika
skylinegtr
Postujący
Postujący

Postprzez Hpest » 11 Paź 2006, 21:43

PostUA:

Ale nie grasz dlatego, że cię zbanowali czy dlatego, że BiteFight ci się znudziło? :)
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Postprzez skylinegtr » 12 Paź 2006, 16:36

PostUA:

Hpest napisał(a):Ale nie grasz dlatego, że cię zbanowali czy dlatego, że BiteFight ci się znudziło? :)

Po banie dostałem niezłego nerwa , zaczełem grać w monstergame. Jednak ten według mnie nie ma takiego klimatu. Mozna mówic ze przestałem grac bo dostalem bana :)

Oo\__/oO

Awatar użytkownika
skylinegtr
Postujący
Postujący

PoprzedniaNastępna

Powróć do Strefa Gracza

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]