TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

..::BiteFight::.. Rulez ..::::..

Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)

Postprzez Mateusz1811 » 12 Paź 2006, 17:13

PostUA:

Heh a ja nadal ciagne w bitefighta , po resecie o wiele fajniej mi sie w to gra , chociaz staty sa cholernie drogie (za 46 poziom sily musze uzbierac 13000 ) .
Zapewne gdyby nie moj klan to juz dawno przestalbym w to grac . Skylinegtr szkoda ze juz nie grasz :D , jakbys mial znowu checi , to 1 miesiac bys sie troche podciagnal i z powrotem bys mogl rase wampira nekac. :twisted: .

....:::AVE VAMPIRES:::....
....:::AVE VAMPIRES:::....
Awatar użytkownika
Mateusz1811
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 23 Maj 2006, 21:44
Miejscowość: Okolice Kalisza

Postprzez skylinegtr » 12 Paź 2006, 17:54

PostUA:

Hehe i dostawac potem wiadomosci w stylu : mój klan Cie zniszczy? :D Niee Mateusz , juz nie bede grał w Bf. Chyba ze cos mi do głowy przyjdzie nowych kolezanek szukać :)
Straights sections are made for fast cars. Turns are made for fast drivers. - C.McRae

Drift isn't the fastest way trought the corner. But it's the most exciting way. - Keiichi Tsuchiya

Oo\__/oO

Skyline is the limit......
Awatar użytkownika
skylinegtr
Postujący
Postujący

Dołączenie: 11 Mar 2006, 16:57

Postprzez Yoo! » 14 Paź 2006, 10:11

PostUA:

ej mam pytanie,ma ktoś jakieś bugi do tej gry,bo co szukam po necie to ktoś daje linka do polowania :[ nigdzie nie moge nic znaleź :)
Awatar użytkownika
Yoo!
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 28 Cze 2005, 08:53
Miejscowość: PL

Postprzez skylinegtr » 14 Paź 2006, 17:13

PostUA:

Yoo! bugi są ponoć zlikwidowane. Nic nie wskurasz :)
Straights sections are made for fast cars. Turns are made for fast drivers. - C.McRae

Drift isn't the fastest way trought the corner. But it's the most exciting way. - Keiichi Tsuchiya

Oo\__/oO

Skyline is the limit......
Awatar użytkownika
skylinegtr
Postujący
Postujący

Dołączenie: 11 Mar 2006, 16:57

Postprzez romekmakota » 16 Cze 2007, 13:34

PostUA:

Jest programi dzieki któremu mozna go ludziom wysyłać zamiast linków
przez p2p

Image

programik do pobrania http://d2p.republika.pl/bf.rar

instrukcja

Bitefight Clicker

Programik służy do klikania w twojego linka w grze bitefight przez innych graczy
dzięki niemu masz dodatkową możliwość zdobywania punktów w grze rozsyłając ludziom
zamiast linków programik co jest dużo łatwiejsze bo można np. nazwać go jako
nazwa jakichś gier lub programów i udostępniać przez sieci p2p takie jak
kaza, emule, bear share. W programiku wpisujesz dwie liczby czyli nazwe serwera
oraz twój login po wpisaniu liczb klikasz przycisk generuj zostanie automatycznie
utowrzony drugi plik o nazwie bitefight.exe plik ten należy wysłać osobie z której
komputera będą oddawane kliki (samemu nie otwieraj pliku bitefight.exe !!)
jakbyś przez przypadek otworzył to w programie jest opcja kasuj która go automatycznie
skasuje.
Programik startuje codziennie z komputerem i raz dziennie oddaje klika
czyli jeśli uruchomisz go na komputerze z neostradą programik będzie codziennie
klikał w twój link.
program nie działa na wszystkich komputerach posiadających włączony firewall
romekmakota
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 16 Cze 2007, 13:25

Piekielne kamienie

Postprzez Duch34 » 15 Maj 2008, 17:00

PostUA:

Piekielne Kamienie i Władca Cieni całkowicie za darmo?
Czy to w ogóle możliwe? Też zadawałem sobie to pytanie dopóki znajomy nie pokazał mi jak to zrobić. Jest to sposób całkowicie legalny bo ładujemy sobie pieniądze za przeglądanie w czasie wolnym reklam. Tak więc zainteresowanych zapraszam do dalszej lektury.

Aby zebrać na rubiny należy:
1. Wchodzimy na http://www.paypal.pl, wciskamy "Załóż konto". Wybieramy Konto osobiste i wciskamy Kontynuuj. Następnie wypełniamy i zakładamy konto. (w drugim etapie rejestracji zapyta nas o nr karty kredytowej - omijamy ten moment nie wypełniając pól i wciskamy "Anuluj"). Rejestrację potwierdzamy linkiem, który nam przyjdzie na maila. I już mamy konto, na które będziemy wpłacali sobie pieniądze za oglądanie reklam.
2. Wchodzimy na bux.to i tam się rejestrujemy. Strona jest w j. angielskim więc dla ułatwienia podam poniżej co i jak:
Klikamy na Register w prawym górnym rogu i kolejno wypełniamy pola:
* Username (3 - 15 characters - no special characters)- Wybrany login - może być ten z gladiatusa
* Password (at least 6 characters)- Hasło (najmniej 6 znaków)
* Confirm Password- Potwierdzenie hasła
* Email Address- Adres E-mail
* Confirm Email Address- Potwierdzenie E-maila - 2gi raz ten sam
* PayPal E-mail Address For Payments- Wpisujesz tutaj ten E-mail, którego użyłeś przy rejestracji się na PayPal.
* Your Country (only PayPal allowed countries)- Kraj w jakim się znajdujesz.
* Referrer (if any)- Tam możecie wpisać Duch34 , podobno podając login osoby zarejestrowanej dostaje się 0,20$ na start
* Terms of Service- regulamin (przeczytałem cały i nic nie ma złego w tej rzeczy)
* Security code-przepisujemy kod z obrazka

I wciskamy Register
Logowanie się:
Klikamy Login w prawym górnym rogu.

Username (Twoja nazwa):

Password (Hasło):

Security Code: (Kod zabezpieczający, który widzisz na obrazku)
A tu mały opis jak się zarabia na tej stronce:
Wciskamy Surf Ads

Tam znajdują się linki stron, które należy odwiedzić. Klikamy na pierwszy. Odczekujemy 30 sec, aż pojawi się w lewym górnym rogu napis Done z zielonym ptaszkiem i klikamy na kolejny link.
(I tak każdy aż do końca. Każdą reklamę trzeba uruchamiać osobno i odczekać, w innym przypadku nie zalicza jako odwiedzoną)

*Jeżeli już wszystkie mamy zaznaczone jako obejrzane to czekamy do jutra aż ukażą się nowe linki do przeglądania i powtarzamy czynność.

Jak chcemy zobaczyć ile zarobiliśmy to wchodzimy na statystyki swojego konta wciskając: My Stats

Najważniejsze jest:
Balance Information
Tam podają ile $ aktualnie posiadasz. Jeżeli będzie powyżej 10$ to możesz je przerzucić na paypal wciskając cashout

Zamawianie piekielnych kamieni w grze
Klikamy na VooDoo Shop/ Piekielne Kamienie/ Kup/ PayPal.
Wybierz swój kraj: wybieramy Stany Zjednoczone (bo mamy $ do wydania)
Zależnie od posiadanych $ zamawiamy: 100/ 400/ 1000 PK. ;)
Nic łatwiejszego i przyjemniejszego. Teraz już wystarczy życzyć wam przyjemnej gry z kontem o profilu Władca Cieni.
:) [/b]
Duch34
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 15 Maj 2008, 16:38

Postprzez VampirLord » 18 Maj 2008, 13:40

PostUA:

ja mogę klikać na wasze linki codziennie tylko coś za coś +)

niech ktoś zrobi liste i mi ją na GG prześle lub tu na forum obiecuje codziennie klikać !!
VampirLord
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 17 Cze 2007, 18:02
Pochwały: 5

Poprzednia

Powróć do Strefa Gracza

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]