Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
12 Cze 2008, 22:45
Zacytowałbym moj opis ale niestety nie nadaje się bo dostane warna.
Ale dam bardzie grzeczną wersje.
GŁUPI ANGIELSKI ANTY-SĘDZIA.
dziękuje za uwage
12 Cze 2008, 22:46
"Lekka" przesada z tym karnym, ale czego się nie robi dla gospodarzy...
12 Cze 2008, 23:06
Zygus mam do ciebie wielka prosbe, jak spotkasz tego sedziego daj mu w ryja ode mnie. Tak jak Zibi powiedzial sedzia czekal by dac tego karnego.
12 Cze 2008, 23:21
nie ma sprawy chłopacy, jeśli będzie trzeba to pojadę i mu skopie twarz, sędzia gej.
13 Cze 2008, 06:40
Ech szkoda gadać o tym meczu, sędzia ewidentnie był po stronie Austrii, a ten karny to jakieś nieporozumienie, przez takiego mośka nasza kochana reprezentacja przyjedzie sobie do domu po raz enty........
Teraz kibicuje Holandii.
13 Cze 2008, 09:21
mówiłem ze będzie 1:1
nie widziałem tego meczu ale na tvn24 prezenter sam powiedział, ze fakt, polak zaczepił koszulkę tego austryjaka...
-wg tabeli jest to pewnie przewinienie
-a jednak austria nie mogła przegrac jako gospodarze
13 Cze 2008, 11:56
Tak słabo grającej Polski, jak w pierwszej połowie to dawno nie widziałem. To była masakra. Obrona praktycznie nie istniała, linia pomocy próbowała, ale nic z tego, a atak był formalnością. Austria natomiast miała duża inicjatywę, która zasłaniała inne braki. Jakbyśmy przegrywali 3-0 to bym się wcale nie zdziwił. Roger ze spalonego. Druga połowa to lepsza gra Polaków, mimo wszystko oglądać się tego nie dało. Karny z dup*, bo Austriak faulował także naszego. Cóż remis byłby sprawiedliwym osiągnięciem, ale sposób w jaki został osiągnięty już nie.
Sędzia ewidentne wziął w łapę, ale teksty o zabijaniu jego rodziny, to straszna dziecinada.
Oceny w skali 1-6
Boruc 5/6-bardzo dobry mecz, praktycznie bez pomyłek.
Smolarek 1/6-on w ogóle był na boisku? Więcej go widziałem w reklamie w czasie przerwy...
Lewandowski 1/6-drewno, strzały z daleka prosto w trybuny. Może kaczkę chciał ustrzelić?
Krzynówek 2/6-doceniam starania.
Roger3/6-gorzej niż ostatnio, ale technicznie bardzo mi się podobał.
Sagan 3/6-widać było, że stara się, i nawet asystował przy bramce.
Żewłakow 1/6
Bąk 1/6
Jop 0/6
Słowem obrona była żenująca.
Na Euro 2002 Hiszpania została oszukana jeszcze bardziej perfidnie i nic z tego. Protesty, petycje, co to da?
13 Cze 2008, 12:32
Jak ja bym zobaczył tego sedziego przechodzącego koło mnie napewno (po zrewanżowaniu sie) już by nie wstał
13 Cze 2008, 14:19
moim zdaniem to Jop najbardziej odjeb**ł....nic nie robił, prócz przepuszczania Austriaków pod naszą bramkę....dobrze, że go zdjęli....a ten karny to już w ogóle....zostawię go bez komentarza.....wierzyłem w naszych....jednym słowem ODJEB**LI....lipa jak ch**j.....
sorry ale nie wytrzymałem....musiałem to napisać........
pzdr %
13 Cze 2008, 18:53
No to teraz coś na poprawę humoru
13 Cze 2008, 18:57
nawrok888 napisał(a):moim zdaniem to Jop najbardziej odjeb**ł....nic nie robił, prócz przepuszczania Austriaków pod naszą bramkę....dobrze, że go zdjęli....a ten karny to już w ogóle....zostawię go bez komentarza.....wierzyłem w naszych....jednym słowem ODJEB**LI....lipa jak ch**j.....
sorry ale nie wytrzymałem....musiałem to napisać........
pzdr %
Niestety ale zgadzam sie z tobą
14 Cze 2008, 14:35
Zobaczcie jak do turnieju jest przygotowana reprezentacja Holandii. Chopaki prezentuja football na najwyzszym poziomie. Masakra.
14 Cze 2008, 15:49
Mirahz napisał(a):Zobaczcie jak do turnieju jest przygotowana reprezentacja Holandii. Chopaki prezentuja football na najwyzszym poziomie. Masakra.
Oj prawda prawda, wczoraj jak oglądałem mecz z Francją to własnym oczom nie wierzyłem że tak można grać, to było coś pięknego.
14 Cze 2008, 16:33
Dokładnie, jak dotąd najlepszy mecz Euro. Wszystko na najwyższym poziomie, oby więcej takich spotkań