Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.
Wyślij odpowiedź

19 Wrz 2006, 21:10

gadacie bzdury 8)
Najlepszy jest mój samsung sync master 550s !!

dlaczego? a wiec jest wiele przyczyn:

1) Jest tak wielki i na tyle sie nagrzewa ze mozna na nim suszyc pranie, a wielkosc ekranu to tylko 15"

2) Ma tak wielkie promieniowanie ze nie tylko mnie ale i sasiada (przez ściane) od niego uzalezniło, wiec po co inne drogie uzywki?

3) Na promocji w anonsach kosztuje 20zł a bez promocji 25zł...

4) Ma piekna zielona diodke, która podobno nigdy ale to nigdy sie nie psuje!

5) Jego aerodynamiczny kształt pozwala mu szybciej niz inne monitory pokonac droge z 10 pietra na dół i to przy swojej niewielkiej masie 12kg.

I wiele wiele wiecej !!!

Chyba nie musze was bardziej do niego przekonywać. Ale jesli wolicie swoje lcd to nie bede wiecej pisał...

:D :D :D :grin: :grin: :smile: :smile: :)

Re: Jaki monitor!

20 Wrz 2006, 18:39

Pacior napisał(a):Jeżeli cię obraziłem,to bardzo przepraszam,ale z tego co napisałeś o jakby nie było poczytnych gazetach,no to ja zrozumiałem,że ty wiesz lepiej niż wszyscy ludzie redagujący te pisma,i trochę mnie poniosło,bo nie lubie ludzi,którzy uważają ,że wiedzą wszystko lepiej niż więkrzość.
Jeszcze raz -przepraszam,że się uniosłem!
Pozdro!

To że są poczytne nie oznacza że piszą prawdę. Na przykład informacje o anty-HT w co poniektórych w czasie kiedy to juz zdementowano. Albo wygrane gigabyte w testach płyt głównych i boskie opinie że to the best płyty do oc a w rzeczywistości są do gluteus maximus. albo uznanie samsungów TCCD(owszem dużo MHz ale poor timingi i wydajność gorsza niż bh-5) za najlepsze kostki do OC.
Wyślij odpowiedź