Komunikaty związane ze stroną INSTALKI.pl oraz FORUM.
Zablokowany temat

Kolor forum

22 Paź 2008, 12:14

Witam,
jestem tu nowy, moje odczucie to takie, że ten kolor forum troszkę rażący ;) taka moja skromna opinia ....

Re: Zmiany, zmiany, zmiany...

22 Paź 2008, 14:03

Możesz zmienić styl na alternatywny subsilver2. Panel Sterowania - Preferencje forum.

Sugestie odnośnie forum i strony

27 Paź 2008, 23:40

Witam, moje pomysły, sugestie odnośnie
- strony instalki.pl
1. Możliwość pobrania demonstracji - obecnie nie ma możliwości, niewiem dlaczego.

- forum.instalki.pl
1. W dziale Demonstracje, Poradniki można by utworzyć subforum "Poszukiwane" - użytkownicy podawali by tematy na demonstracje czy poradniki.
2. Link do strony instalki.pl - ponoć jest ale naprawdę go nie wiedzę.

Re: Sugestie odnośnie forum i strony

28 Paź 2008, 08:44

Francuz napisał(a):Witam, moje pomysły, sugestie odnośnie
- strony instalki.pl
1. Możliwość pobrania demonstracji - obecnie nie ma możliwości, niewiem dlaczego.

- forum.instalki.pl
1. W dziale Demonstracje, Poradniki można by utworzyć subforum "Poszukiwane" - użytkownicy podawali by tematy na demonstracje czy poradniki.

popieram w 100 proc.
Francuz napisał(a):2. Link do strony instalki.pl - ponoć jest ale naprawdę go nie wiedzę.

masz rację....był i wsiąkł

28 Paź 2008, 14:03

- forum.instalki.pl
2. Link do strony instalki.pl - ponoć jest ale naprawdę go nie wiedzę.

Raportuj ten post

Co do pierwszego punktu to się zgodzę, prawda takie coś przydało by się forum ,ale ja o tym nie decyduję tylko admini i reszta userów, co do drugiego punktu po zmianie wyglądu forum na phhp 3 ten odnośnik do str głównej znikł

P.S Sorrka ale nie wiem czy dobrze napisałem te phhp3 , chyba tak to się nazywało.

28 Paź 2008, 17:23

dokładnie phpbb3 ;)

Zatem może ktoś z administracji wyrazi swoją opinię?

28 Paź 2008, 19:04

Powstalo subforum propozycje: viewforum.php?f=46
Linka do strony http://www.instalki.pl/ na razie nie umieszczam. Demonstracji w najblizszym czasie nie bedzie mozna pobrac, ale jest to sprawa otwarta.

28 Paź 2008, 20:10

Zgadzam się, właśnie tak rozmyśłaem co tu zmienić.
I jako pierwsze to szata graficzna w takich przyjaznych kolorach.

28 Paź 2008, 20:55

Francuz napisał(a):Zgadzam się, właśnie tak rozmyśłaem co tu zmienić.
I jako pierwsze to szata graficzna w takich przyjaznych kolorach.

Tzn chcecie nowe style jeszcze :?: ja myślę że te dwa-style co mamy obecnie starczą.

28 Paź 2008, 20:57

A Ja tam uważam że powinno być ich więcej, żeby każdy coś dla siebie znalazł. A w obecnej sytuacji człowiek jest zmuszony do korzystania albo z jednego albo z drugiego....:(.

28 Paź 2008, 21:02

destyny napisał(a):A Ja tam uważam że powinno być ich więcej, żeby każdy coś dla siebie znalazł. A w obecnej sytuacji człowiek jest zmuszony do korzystania albo z jednego albo z drugiego....:(.

No tak, ale lepsze te dwa,niż jak był jeden :] na phpbb2 (ale zaś wtedy był normalny Shoutbox) zawsze się znajdą minusy i plusy nowej generacji,jak i starej :D

28 Paź 2008, 21:04

Ja ustawiłam subsilver2 i według mnie jest spoko.Nie mam się czego czepić :D

28 Paź 2008, 21:06

Też mam "subsilver2" ale troszkę mi się nudzi już ta monotonia, ale cóż.... jest bardziej pilniejsza sprawa od stylów. Wymieniany już nie raz SB :).

Pozdrawiam :P.

28 Paź 2008, 21:30

Zaszła mała pomyłka miałem na myśli wygląd serwisu instalki.pl nie forum ;)

Osobiście podoba mi się wygląd forum (pomarańcz, umm ;) ) więc nie narzekam :P

28 Paź 2008, 21:55

Francuz napisał(a):Zaszła mała pomyłka miałem na myśli wygląd serwisu instalki.pl nie forum ;)

Osobiście podoba mi się wygląd forum (pomarańcz, umm ;) ) więc nie narzekam :P

A co do serwisu to myślę że to jest zbędne ;-) ładny biały kolor na czarnych napisach,bardzo widoczna strona.
Zablokowany temat