TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
dokładnie murarz.....ja kiedyś zrobiłem tak samo, że się upomniałem o ostrzeżenie, które otrzymałem i wtedy dobili mnie kolejnym.....znaczy dobił jeden moderator....chyba się domyślacie kto..........pożytku nie bedzie z tej dyskusji......
pzdr
Piszę poprawnie po polsku.
Nie dyskutuj z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem zniszczy doświadczeniem....
Wiesz ale tu nikt nie chce jakieś kłótni czy wojny po prostu rozmawiamy i tyle.
Kategoria Free Post jest dowolną tematyką wiec rozmawiamy na pewien temat wiec regulaminu nie łamiemy
Taka mała ankieta.
Kto uważa że niunka powinna zostać dalej moderatorem niech napisze tak a kto uważa ze niunka powinna niebyc mederatorem niech napisze nie.
Jeśli pomogłem to ty zrewanżuj się dla mnie i daj + jakieś problemy to pisz na gg 5116252...
Hmm nie chce być złośliwym ale niunka narobiła już dużo szkody nieraz miała racje dając ostrzeżenie a nieraz nie wiec jak dla mnie czas na nowego moderatora
jestem za NIE
chcecie robic głosowanie za tym czy niunka ma odejsc czy zostac
ja chce żeby została (może dlatego że mnie nigdy ostrzeżenie z jej strony nie dotchneło)
Człowiek, który porusza się w tłumie, nie dojdzie dalej niż inni. Ten, który chodzi samotnie, może znaleźć się tam gdzie jeszcze nikogo nie było.