TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Spam - autor tematu zostal zbanowany.

Posty, które nie nadają się do publikacji w innych działach.

Postprzez jonny » 16 Lut 2008, 18:52

PostUA:

Ksysumen :
Twoja rada za którą dostałeś ostrzeżenie jest bez sensu , głupia i napisana bez składu i ładu . Sorry ale tak jest .Niuńka ostra jest i tyle .

Zauważyłem że ostatnio na forum pojawiło sie wiele osób które bardzo chcą pomagać , lecz niestety nie zawsze im to wychodzi i kolejny raz ktoś się czepia moderatora za ostrzeżenia .
Ludzie pomagajcie ale tylko wtedy jak naprawdę wiecie coś na temat .
W przypadku niektórych to wygląda na nabijanie postów i żebranie "pomogłem daj +". Co to zawody który więcej dostanie +.

Bez urazy pozdrawiam.
:wink:
JPS
Awatar użytkownika
jonny
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 13 Lip 2006, 10:16
Miejscowość: Łódź

Postprzez ksysumen » 16 Lut 2008, 18:53

PostUA:

mateusz x man napisał(a):Ale według mnie porada ,,zrób format" to nie jest pomocą bo jeśli ktoś ma jakiś problem który pojawia się zaraz po formacie to musiał by w kółko robić ten format i nic by mu to nie pomagało. Każdy powinien się zastanowić co pisze żeby potem nie było płaczu.

A według mnie to tez jakas rada przeciez nikt na odległosc nie powie na 100% to jak wrózenie z kart.
Kod: Zaznacz wszystko
Jeśli pomogłem to ty zrewanżuj się dla mnie i daj +
jakieś problemy to pisz na gg 5116252...
ksysumen
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 21 Sty 2008, 23:56

Postprzez kamuflasz » 16 Lut 2008, 18:53

PostUA:

Ja bym zamknął temat bo jest bezsensu:) Najlepszy sposób do spamu:D. Aha i jak bym jeszcze dopisał (jeżeli nie ma) do regulaminu ostrzeżenia za pisanie "ZRUB", "SPRUBUJ", "KTURY". Toż to kaleczenie języka polskiego a robi to co drugi forumowicz tutaj, a tego nikt się nie czepia i nikt tego nie poprawia nie do pomyślenia.
Awatar użytkownika
kamuflasz
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 04 Mar 2005, 13:06
Miejscowość: Zielona Góra
Pochwały: 1

Postprzez mateusz x man » 16 Lut 2008, 18:57

PostUA:

kamuflasz napisał(a):Aha i jak bym jeszcze dopisał (jeżeli nie ma) do regulaminu ostrzeżenia za pisanie "ZRUB", "SPRUBUJ", "KTURY". Toż to kaleczenie języka polskiego a robi to co drugi forumowicz tutaj, a tego nikt się nie czepia i nikt tego nie poprawia nie do pomyślenia.

Tu sie zgadzam na całej linii. Zastanawiam sie jak tak można pisać, skoro jest słownik podczas pisania i błędy są podkreślane na czerwono. Nawet kultura tego wymaga, bo to świadczy o autorze postu.
mateusz x man
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 09 Cze 2007, 13:15
Miejscowość: Kielce
Pochwały: 2

hmmm

Postprzez ksysumen » 16 Lut 2008, 19:39

PostUA:

:D ciekawe ile dostane ostrzeżeń od pani moderator niunki hmmm 1miliard może więcej. :D
ksysumen
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez murarz777 » 16 Lut 2008, 19:49

PostUA:

ksysumen prowokujesz pania moderator i w pewnym sensie ja lekcewarzysz
może skończymy juz ta dyskusje bo bedzie gorzej
Człowiek, który porusza się w tłumie, nie dojdzie dalej niż inni. Ten, który chodzi samotnie, może znaleźć się tam gdzie jeszcze nikogo nie było.
Awatar użytkownika
murarz777
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 09 Lip 2007, 01:51
Miejscowość: nie wiem
Pochwały: 3

Postprzez Dawid255151 » 16 Lut 2008, 20:04

PostUA:

mateusz x man napisał(a):
kamuflasz napisał(a):Aha i jak bym jeszcze dopisał (jeżeli nie ma) do regulaminu ostrzeżenia za pisanie "ZRUB", "SPRUBUJ", "KTURY". Toż to kaleczenie języka polskiego a robi to co drugi forumowicz tutaj, a tego nikt się nie czepia i nikt tego nie poprawia nie do pomyślenia.

Tu sie zgadzam na całej linii. Zastanawiam sie jak tak można pisać, skoro jest słownik podczas pisania i błędy są podkreślane na czerwono. Nawet kultura tego wymaga, bo to świadczy o autorze postu.

Poco od razu wyjeżdżacie z kulturą pisania ? możecie przez takie coś kogoś obrazić
nieważne jak kto co pisze ważne jest to że ktoś pomaga sensownie.
Awatar użytkownika
Dawid255151
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 04 Lis 2007, 18:37

Postprzez pp3088 » 16 Lut 2008, 20:09

PostUA:

Dawid255151 napisał(a):

Poco od razu wyjeżdżacie z kulturą pisania ? możecie przez takie coś kogoś obrazić

No właśnie tego brakuje. Sensu.
Awatar użytkownika
pp3088
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 11 Sie 2006, 23:59
Miejscowość: Szczecin

hmmm

Postprzez ksysumen » 16 Lut 2008, 20:32

PostUA:

pp3088 za co to ostrzeżenie tylko chciałem wyraźić co myślę nigdy nie zachowuje nic dla siebie co myśle wypowiadam się to źle wytłumacz mi to jestli jesteś prawdziwym mężczyzną.
ksysumen
Forumowicz
Forumowicz

Re: hmmm

Postprzez Dawid255151 » 16 Lut 2008, 20:34

PostUA:

ksysumen napisał(a)::D ciekawe ile dostane ostrzeżeń od pani moderator niunki hmmm 1miliard może więcej. :D

Może on to napisał dla żartu za co ostrzeżenie przecież jesto kategoria Free Post moim zdaniem nikogo nieobraził
Awatar użytkownika
Dawid255151
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

hmmm

Postprzez ksysumen » 16 Lut 2008, 20:35

PostUA:

Ale tak naprawde to chciałbym wymienić poglądy z adminem instalek i prosił bym o to bardzo, żeby admin odpowiedział na forum.
ksysumen
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez kamuflasz » 16 Lut 2008, 20:35

PostUA:

Dawid255151 napisał(a):

Dawid, a właśnie że ważne bo nie przestrzeganie zasad pisowni języka polskiego na forum jest lekceważeniem osób je czytając bo nagminność błędów w postach utrudnia ich czytanie. Są osoby które dbają o swój ojczysty język chociaż pod względem błędów ortograficznych i nie wykręcają się "dys-cośkiem" tylko spojrzą sobie na Słownik PWN wpiszą słowo budzące wątpliwość w wyszukiwarkę i już więdzą czy zanajduję się błąd, a są osoby które ignorują to jak piszą kto to czyta i czy kogoś szczypie to w oczy.

Możemy przez takie coś kogoś obrazić"? To ten ktoś obraża swój język ojczysty, który de facto jest jednym z piękniejszych.

Dawid255151 napisał(a):
ksysumen napisał(a)::D ciekawe ile dostane ostrzeżeń od pani moderator niunki hmmm 1miliard może więcej. :D

Może on to napisał dla żartu za co ostrzeżenie przecież jesto kategoria Free Post moim zdaniem nikogo nieobraził

A to jest tak dziecinne, że szkoda słów.
Ostatnio edytowany przez kamuflasz 16 Lut 2008, 20:40, edytowano w sumie 2 razy
Awatar użytkownika
kamuflasz
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 04 Mar 2005, 13:06
Miejscowość: Zielona Góra
Pochwały: 1

Postprzez buzu » 16 Lut 2008, 20:36

PostUA:

kamuflasz napisał(a):Ja bym zamknął temat bo jest bezsensu:) Najlepszy sposób do spamu

zamknąć,nie zamknąć :roll: nie wiem czy posty pisane w tym dziale biją na licznik,bo IMHO niepowinny.
A wracając do tematu to faktycznie warny nie są wyssane z palca.To raczej łagodny sposób naprowadzania ludzi na odpowiedni kierunek.W końcu to forum tematyczne a nie jakiś tam luźny chat,bo można komuś mimo szczerych chęci zaszkodzić niepotrzebnie.
A formata to się robi jak dysk jest surowy :P
Alter alterum docet.
Awatar użytkownika
buzu
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 26 Gru 2006, 02:20
Miejscowość: Łódź

Re: hmmm

Postprzez ksysumen » 16 Lut 2008, 20:39

PostUA:

Dawid255151 napisał(a):

Zgodze się z dawidem bo to zrobiłem dla żartu i jak ktoś ma odrost na szyi niech go używa i niech się najpierw pożądnie zastanowi nim da ostrzeżenie za co ostrzeżenie to jest całkiem wolny post można wyrażac swoje emocje itp.
ksysumen
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez Dawid255151 » 16 Lut 2008, 20:47

PostUA:

kamuflasz napisał(a):
Dawid255151 napisał(a):

Dawid, a właśnie że ważne bo nie przestrzeganie zasad pisowni języka polskiego na forum jest lekceważeniem osób je czytając bo nagminność błędów w postach utrudnia ich czytanie. Są osoby które dbają o swój ojczysty język chociaż pod względem błędów ortograficznych i nie wykręcają się "dys-cośkiem" tylko spojrzą sobie na Słownik PWN wpiszą słowo budzące wątpliwość w wyszukiwarkę i już więdzą czy zanajduję się błąd, a są osoby które ignorują to jak piszą kto to czyta i czy kogoś szczypie to w oczy.

Możemy przez takie coś kogoś obrazić"? To ten ktoś obraża swój język ojczysty, który de facto jest jednym z piękniejszych.

Dawid255151 napisał(a):

A to jest tak dziecinne, że szkoda słów.

No bo poco kolejne ksysumen dostał ostrzeżenie mieliśmy tutaj rozmawiać o ostrzeżeniach i o niunce a tu ostrzeżenie od pp3088
@pp3088 jeśli byś mógł to bardzo bym cię prosił abyś nie dawał tutaj nikomu ostrzeżeń i prosił bym cię jeśli możesz to usuń te ostrzeżenie ksysumenowi
Awatar użytkownika
Dawid255151
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

PoprzedniaNastępna

Powróć do Śmietnik

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]