TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Spam - autor tematu zostal zbanowany.

Posty, które nie nadają się do publikacji w innych działach.

Postprzez pp3088 » 16 Lut 2008, 20:49

PostUA:

Masz napisane ; O Nie rozumiesz co pisze w regulaminie, czy zgrywasz bohatera. Dostałeś jednego zgodnie z regulaminem, i proszę byś przestał spamować i poczekał na niuńkę. Nie każdy ma czas ciągle.
Awatar użytkownika
pp3088
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 11 Sie 2006, 23:59
Miejscowość: Szczecin

hmmm

Postprzez ksysumen » 16 Lut 2008, 20:52

PostUA:

jeśli tak myślisz to wytłumacz mi ten fenomen?
Jeśli pomogłem to ty zrewanżuj się dla mnie i daj +
jakieś problemy to pisz na gg 5116252...
ksysumen
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 21 Sty 2008, 23:56

Postprzez murarz777 » 16 Lut 2008, 20:54

PostUA:

fenomen heh ludzie tutaj połowa pisze żeby nabic posta to nie fenomen niestety
Człowiek, który porusza się w tłumie, nie dojdzie dalej niż inni. Ten, który chodzi samotnie, może znaleźć się tam gdzie jeszcze nikogo nie było.
Awatar użytkownika
murarz777
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 09 Lip 2007, 01:51
Miejscowość: nie wiem
Pochwały: 3

Postprzez ksysumen » 16 Lut 2008, 20:57

PostUA:

pp3088 napisał(a):Masz napisane ; O Nie rozumiesz co pisze w regulaminie, czy zgrywasz bohatera. Dostałeś jednego zgodnie z regulaminem, i proszę byś przestał spamować i poczekał na niuńkę. Nie każdy ma czas ciągle.

Proszę to do Ciebie wytłumacz mi to co masz na myśli to jest free post i tutaj tylko obrażanie, wysmiewanie nie cenzuralne słowa itp za to moga być ostrzeżenia. słucham?
ksysumen
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez Bozz » 16 Lut 2008, 20:58

PostUA:

jonny napisał(a):Ksysumen :
Twoja rada za którą dostałeś ostrzeżenie jest bez sensu , głupia i napisana bez składu i ładu . Sorry ale tak jest .Niuńka ostra jest i tyle .

Zauważyłem że ostatnio na forum pojawiło sie wiele osób które bardzo chcą pomagać , lecz niestety nie zawsze im to wychodzi i kolejny raz ktoś się czepia moderatora za ostrzeżenia .
Ludzie pomagajcie ale tylko wtedy jak naprawdę wiecie coś na temat .
W przypadku niektórych to wygląda na nabijanie postów i żebranie "pomogłem daj +". Co to zawody który więcej dostanie +.

Bez urazy pozdrawiam.
:wink:

100% racji

@ksysumen
Za same pochwały które przyznałeś [za nic!] powinieneś dostać warna/bana...
Ludzie! Nikt Was tutaj nie trzyma jak się nie podoba... Zaśmiecacie tylko forum takimi tematami
Awatar użytkownika
Bozz
Moderator
Moderator

Dołączenie: 21 Sie 2006, 14:08
Miejscowość: 49°54' N 21°03' E
Pochwały: 20

hmmm

Postprzez ksysumen » 16 Lut 2008, 21:02

PostUA:

czy wy wiecie co to jest forum tak naprawde? są tu błedy pomyłki i dobre odpowiedzi ale za każdą odpowiedż nawet z formatem trzeba uznać troche dyscypliny po co odrazu ostrzeżenie za porade? nie no ja waz nie rozumiem za co można dać ostrzęzenie czy format dysku jest w regulaminie jak tak to napiszcie mi punkt w regulaminie w którym sa takie restrukcje.
ksysumen
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez Bozz » 16 Lut 2008, 21:07

PostUA:

Np. pkt 12.
A teraz to jeszcze 16 i 17 :]

Nie wypowiadam się już w tym temacie, bo nawet szkoda cokolwiek mówić!
Awatar użytkownika
Bozz
Moderator
Moderator

Dołączenie: 21 Sie 2006, 14:08
Miejscowość: 49°54' N 21°03' E
Pochwały: 20

Postprzez Dawid255151 » 16 Lut 2008, 21:09

PostUA:

pp3088 napisał(a):Masz napisane ; O Nie rozumiesz co pisze w regulaminie, czy zgrywasz bohatera. Dostałeś jednego zgodnie z regulaminem, i proszę byś przestał spamować i poczekał na niuńkę. Nie każdy ma czas ciągle.

Ale przepraszam to było do mnie czy do ksysumen?
bo niemogę tego zrozumieć ? do kogo to napisałeś
Ostatnio edytowany przez Dawid255151, 16 Lut 2008, 21:10, edytowano w sumie 1 raz
Awatar użytkownika
Dawid255151
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 04 Lis 2007, 18:37
Pochwały: 2

Postprzez LucaS » 16 Lut 2008, 21:09

PostUA:

I najważniejszy moim zdaniem punkt w regulaminie:
26. Regulamin uzupełniony jest o Netykietę

EOT powinien być
Było, minęło...
LucaS
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 11 Maj 2006, 21:45
Pochwały: 7

hmmm

Postprzez ksysumen » 16 Lut 2008, 21:10

PostUA:

Bozz napisał(a):Np. pkt 12.
A teraz to jeszcze 16 i 17 :]

Nie wypowiadam się już w tym temacie, bo nawet szkoda cokolwiek mówić!

ale to jest free post można wymieniać się swoimi poglądami a także można dyskutowac to jest dyskusja.
ksysumen
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez pp3088 » 16 Lut 2008, 22:10

PostUA:

http://forum.instalki.pl/plusminus.php? ... type=minus

Masz uzasadnienie. Temat zamykam. Niuńka przyjdzie i jak będzie chciała coś napisać, to go odblokuje.
Awatar użytkownika
pp3088
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 11 Sie 2006, 23:59
Miejscowość: Szczecin

Postprzez niunka » 16 Lut 2008, 23:11

PostUA:

Nie bylo mnie caly dzien , co niektorzy widac ze niewiedza ile to jest 24 godziny.
Co do samego tematu to niema sensu zebym cokolwiek pisala,bo niewiele to zmieni,bo gdyby wszyscy potrafili to zrozumiec co czytaja to nie bylo by tego tematu.

Co do ostrzezen to nic z mojej strony sie nie zmieni , chociaz moze jednak troche sie zmienic i bedzie wiecej.
np ortografia -> reg pkt 26
Co do samego regulaminu i systemu ostrzezen,to wiekszosc useroch chciala zeby tak bylo.
Nie po to administratorzy pracowali nad regulaminem,wprowadzali system ostrzezen,zeby to bylo lekcewazone,ludzie troche szacunku dla innych.

Co do podpowiedzi zrob format , co to jest za pomoc ?
Zalezy wam wszystki zeby sie forum rozwijalo i bylo na nim jak najwiecej userow,to pomyslcie 10 razy zanim cos napiszecie.
Co bedzie wiecej ludzi przyciagalo , konkretne wyjasnienia jakiegos problemu, czy zrob format itp
odp zrob format , to jest nic wiecej jak nabijanie postow,niepotrzebny spam.
I pisalam juz nie raz , jezeli ktorys z userow chcialby robic format,to nie opisywal by swojego problemu na forum.
Zeby w internecie znalesc rozwiazanie problemu to nieraz potrzeba kilkadziesiat stron poprzegladac i setki postow na forach,dlaczego tak jest ?
Dlatego ze wiekszosc wypowiedzi mozna zaliczyc do spamu i to odstrasza najbardziej ludzi,bo nikt niczego w smietniku nie ma ochoty szukac.
A to ze kilka osob wyleci z forum za ostrzezenia,to napewno nie wplynie na jakosc forum.

Image

Moze sie myle , ale dla mnie to sa dwa konta na jednym IP,podobny awart,pozatym pochwaly, czas odpowidzi na posty
http://www.instalki.pl/forum/viewtopic.php?t=12647
Jezeli nie mam racji , to szczerze przepraszam,moj blad.

Co do tematu i mojej osoby , nie odpowiada wam,przykro mi bardzo,ale nie uwazam zeby ten temat cokolwiek zmienil.
Do tych,ktorzy jeszcze nie zdazyli zwrocic uwagi,to chcialam poimformowac ze mamy taki dzial jak OPINIE.
Jezeli nie podoba sie wam moja postawa na forum to zalozcie odpowiedni temat,wyrazajac swoja opinie,uzasadnijcie ja a moze zostanie to zmienione,bo jak narazie to jest kolejny temat , ktorego miejsce jest w smietniku.

EOT
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

Postprzez Dawid255151 » 16 Lut 2008, 23:42

PostUA:

Moze sie myle , ale dla mnie to sa dwa konta na jednym IP,podobny awart,pozatym pochwaly, czas odpowidzi na posty
http://www.instalki.pl/forum/viewtopic.php?t=12647
Jezeli nie mam racji , to szczerze przepraszam,moj blad.

Niunka nr serwera będzie taki sam jak mój i jak Danio15 ponieważ między mną a Danio15 dzieli nas sieć domowa mamy sieć między 2komputerami ponieważ gramy sobie przez sieć
Danio15 założył sobie konto na forum instalki ponieważ czasem się wypowiada
a co do tego co Danio15 napisał że poszukuje zespołów country to wypowiedziałem się mu ponieważ znałem odpowiedz to czemu niemiałbym się wypowiedzieć na forum ?
a i zauważ jeśli miałbym 2konta to czemu bym się dziś tutaj na tym forum nie wypowiadał jako Danio15 aby nabić posty?
A jeszcze co do tego country wypowiedziałem się mu też z tego względu że kolega mieszka 2klatki dalej ode mnie i nie chciało mi się do niego iść to postanowiłem się wypowiedzieć na forum.
Ale jak chcesz to napisz do Danio15 i spytaj go o nr IP i mnie też spytaj nawet możemy ci fotki przesłać że każdy z nas posiada inny nr IP
Pozdrawiam jeśli chcesz te zdjęcia to napisz na pw lub do mnie na gg
Awatar użytkownika
Dawid255151
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Postprzez Danio15 » 16 Lut 2008, 23:52

PostUA:

Tak jak Napisał wyżej Dawid255151
Image
tu jest fotka dla niunki żeby nie było jakiś niedomówień tu jest fotka jakie ja mam ip i proszę o podanie dawid255151 żeby ta sprawa była zakończona.
Danio15

Postprzez Dawid255151 » 16 Lut 2008, 23:55

PostUA:

Niunka oto mój nr IP

Image

jak widzisz ja nie mam 2kont Danio15 pokazał fotkę swojego nr IP i jego numer jest trochę inny od mojego

proszę odp
Awatar użytkownika
Dawid255151
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

PoprzedniaNastępna

Powróć do Śmietnik

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]