Tematy związane z telefonią komórkową.
Wyślij odpowiedź

czy Tak Tak jest dobrą marką

zdecydowanie tak
4
18%
raczej tak
6
27%
trudno powiedzieć
3
14%
zdecydowanie nie
2
9%
raczej nie
7
32%

Razem głosów : 22

22 Lip 2008, 15:42

Wiem, że w każdej sieci zdarzają się czarne zasięgowe dziury. Ale ja nie mam żadnych problemów z Taktakiem. Wcześniej miałam Orange: ciągle coś przerywało, nawet na obrzeżach dużych miast (jak Kraków) nie miałam zasiegu, rozmowa stawała się niemożliwa.

11 Sie 2008, 20:55

ja tam jestem zadowolona z tak taka, tanie smsy w sieci, bonus za rozmowy, no i można wybrac 3
nr, do których masz za 9 gr w dzien i za 3 gr w nocy. jak sie ma sporo znajomych w TT to jest to super oferta
na poczatek 600esow w prezencie, a dla niewtajemniczonych powiem ze ejst pakiet lojalnosciowy, dla stalych uzytkownikow juz po 2 miechach, no to chyba warto obadac...
i jeszcze

ekstra minuty za doładowania, wychodzące za przychodzące,
numery za grosze i nocna taryfa...
nie wiem na co tu narzekać...dla mnie to fajna oferta..ale znawczynia nie jestem..

12 Sie 2008, 12:07

a ja od kwietnia mam mobilking, ogolnie jest spoko, najabardziej podobaja mi się doladowania u nich, 10 zl przedluza o 3miesiace na polaczenia wychodzace i 6 na przychodzace, taktak ma to jednak troche gorzej kupon za 25 przedluza waznosc konta tylko o 1 miesiac na polaczenia wychodzace, dopiero kupon za 50 przedluza waznosc konta o 3 miesiace na wychodzace. Stawka za polaczenia 50 gr i smsy po 15 tez ujda, ja dużo przez telefon nie rozmawiam więc mi to wystarczy a przynajmniej bardziej się oplaca.....pozdro

12 Sie 2008, 17:30

to fakt, zgodzę sie, że ejst to utrudnienie ;/
ale pakiet lojalnościowy mi to wynagradza;)
ja jestem od niedawna w TT, jeszcze sporo nie czaje, ale obczailam, że
teraz np to się pojawiło jeszcze:

http://komorkomania.pl/2007/08/01/numer ... w-tak-tak/

13 Sie 2008, 11:42

no spoko, tylko nie bardzo rozumiem jak ten caly program lojalnościowy Ci to wynagradza, no ok zyskujesz może na cenach polaczen, ale i tak chyba nie dużo. Mozesz podac stawki? Ale wracajac chocbys mial do wszystkich po 10 gr to i tak opcja doladowan co 3 miesiace o 50 zl brzmi niezbyt ciekawie. Mobilking i jego oplaty po 50 gr za polaczenie i 15 gr za smsa wygladaja naprawdę ok,

13 Sie 2008, 15:34

po dwoch miechach

14 groszy za minutę i 4 groszy za SMS

Pakiet zawiera 150 minut wymiennych na 600 SMSow
Minuty i SMS-y możesz wykorzystać na połączenia krajowe do wszystkich w sieci Era i Tak Tak.

i tez na numery stacjonarne.

Ale od samego początku
możesz wykupić pakiet rozmów za 20gr/min i 5gr/smsa.

jak masz duzo znajomych w erze to sie oplaca, wiadomo dlatego ja korzystam
co do mobilkinga
no okej tez brzmi fajnie, ale ja nie mam nikogo w tej sieci i jakos tak nie ufam jeszcze...

14 Sie 2008, 14:44

no spoko kazdy ma prawo do wlasnej opinii, ale nie wiem czy te pakiety by mnie przekonaly do tego zeby być w taktaku, jakbym je wzial to zaraz pewnie bym się czul przygwozdzony do tej sieci....

ty się tak nie czujesz?

ja mam znajomych z roznych sieci, dlatego wole Mobilkinga, przynajmniej nie myli mi się do kogo moge dzwonic i za ilei, z tymi doladowaniami jest naprawdę ok......

18 Sie 2008, 16:35

o, dokladnie!:D mialem orange'a wczesniej i ciagle mi sie kielbasilo, do kogo za ile, a teraz wszystko jasne i proste ;)

18 Sie 2008, 18:14

Tansze połączenia do wszystkich sieci, bo 45gr/min i 15gr/smsa ma sie w Mbank Mobile. Na dodatek- jest tam zniżka: do 5 wybranych osób z sieci możesz dzwonić po 10gr/min. Tylko oni się nie reklamują.
Więszkosć znajomych mam w erze. Wykupuję pakiet lojalnościowy, i nocną taryfę. I mnie to niewiele kosztuje. Zresztą, z moim stażem mam już taryfę 59gr do wszystkich sieci. Dzwonię znacznie rzadziej, a za minutę płacę 10groszy więcej niż w MK. Akurat mi się opłaca TT. Ale, gdybym chciała dzwonić do wszystkich sieci- pewnie kupiłabym Mbank Mobile. Albo Heyah: bo w jednej z taryf promocyjnych do wszystkich sieci mam taniej, niż w wyprofilowanym do tego celu MK.

18 Sie 2008, 19:55

czuję sie uwięziona w plusie w miksie :P
bo w tej sieci miałam pierwszy telefon, teraz mam TT i mam tez karte w heyah
nie czuje i nie widzę jeszcze żadnych problemów

kwestia do kogo z czego dzwonię ;)

też sie czasem mylę, za ile do jakiej sieci, ale kwestia jednak pilnowania, wolę różne stawki

w heyah jest taki pakiet-taniej do wszystkich- to jest tez spoko rozwiązanie
15gr za esa 45 gr za minute

19 Sie 2008, 15:09

Jeśli chodzi o miksy i abonamenty- człowiek może czuć się uwięziony. A przynajmniej- związany na pewien określony czas. :D
Prepaidy wszelkiej maści mają to do siebie, że można z nich w każdej chwili, bez ponoszenia konsekwencji, po prostu zrezygnować.
Jest dużo, konkurencyjnych ofert. I mamy wybór. Każdy może wybrać to, co najbardziej mu się kalkuluje. Ja zostaję przy TT, bo mogę tanio dzwonić i pisać z ludźmi ze swojej sieci. No, i jeszcze mam gg w komórce. Ale ci, którzy mają większość w plusie i np. dużo smsują- pewnie wezmą 36,6.
Na razie nie czuję bólu dzwoniąc do innych sieci- robię to rzadko, a i tak nie mam drogo, bo zaledwie 10 groszy więcej, niż oferuje MK- stworzony do dzwonienia do wszystkich sieci. Nie jest źle...ale pewnie niedługo będzie jeszcze lepiej.

20 Sie 2008, 17:23

dokladnie!
tez tak uwazam!
pre paidy sa najlepsze;)
kupujesz karte wlasciwie za grosze i jak przestaje Ci odpowiadac to sie pozbywasz i tyle!
ale najczesciej sie nie pzobywasz bo operator siara sie miec Cie wsrod swoich klientow...
z abonamentem to juz jest porazka moja mama ma..i kurde zero promocji nic..płać albo płacz!

Re: Tak Tak - warto?

21 Sie 2008, 09:48

hmm ja mam taktak fon i byłem zadowolony, za 120zł dostałem telefon który na allegro chodził po 550zł. Było by wszystko si, gdyby nie wpadł do toalety ;-)
A było, nie było tak czy tak zawsze mam konto doładowane.

25 Sie 2008, 20:23

to Ty jestes w TT czy nie?:)
a mnie kiedys tez wpadl do kibla ale dalo sie uratowac:P ale to byl niesmiertelny sagem^^

26 Sie 2008, 15:48

No ludzie...nie wrzucajcie telefonów do toalety :D
Pytanie nie do mnie, ale...ja jestem w TT. I nie mam w zwyczaju spłukiwać swoich telefonów ;)
To jakbym swój kontakt ze światem spłukała. I znajomych z książki telefonicznej, i z eragg.
Wyślij odpowiedź