Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

Re: Żużel

07 Gru 2013, 15:53

miriam napisał(a):żużel jest przereklamowany, a Falubaz to już szczególnie...

Jasne :D
Pytanie co to znaczy "przereklamowany"?

16 Sty 2014, 15:06

miriam napisał(a):żużel jest przereklamowany, a Falubaz to już szczególnie...

No i mamy na forum skutek przejścia "Ksawerego" nad Polską...

EDIT:
Kilka dni temu poznaliśmy terminarz 2014 i na otwarcie sezonu mecz "Mysz" z "Jaskółkami" ;)

20 Sty 2014, 11:55

Można powiedzieć, że już niedługo, bo 12 kwietnia. Czas szybko leci. Ciekaw jestem tego sezonu.

20 Sty 2014, 12:07

Tylko mam złe przeczucia co do pogody. Coś mi się wydaje, że w kwietniu będziemy mieć jeszcze zimę...

20 Sty 2014, 18:30

Możliwe, że tak będzie. W tym roku zima jest opóźniona, więc wiosna może przyjść później ;)

12 Kwi 2014, 21:15

@Mirahz: takiego wyniku chyba się nie spodziewałeś :D

13 Kwi 2014, 11:33

mati8898 napisał(a):@Mirahz: takiego wyniku chyba się nie spodziewałeś :D

Rzeczywiście, nie sądziłem że Unia na tym torze tak dobrze pojedzie (ale czułem, że będzie wyrównany pojedynek). W końcu pierwsza wygrana Tarnowa od 2005 roku w ZG. Mecz był na wysokim poziomie i widzę że w tym sezonie Jaskółki mogą znaleźć się w finale. Z drugiej strony, są to pierwsze oficjalne okrążenia w tym sezonie więc pewnie jeszcze ujrzymy wiele niespodzianek :) Zapowiada się interesująco.

Dzisiaj kolejne mecze. Mnie szczególnie interesuje pojedynek Sparty ze Stalą.

14 Kwi 2014, 18:02

Faktem jest, że Falubaz w tym roku stracił duży atut jakim był Dudek na juniorce.

W sumie rozpoczęcie sezonu bardzo zaskakujące. Unia wygrywa w Zielonej, Stal we Wrocławiu, a skazane na pożarcie Wybrzeże z Toruniem. Jedynie pojedynek w Lesznie zakończył się bez niespodzianek. I oczywiście nie można zapomnieć o sensacyjnej wygranej Smolinskiego w GP.

16 Kwi 2014, 14:19

mati8898 napisał(a):Faktem jest, że Falubaz w tym roku stracił duży atut jakim był Dudek na juniorce.

Zgadza się, lekko nie będzie :]

03 Maj 2014, 19:29

Po małej przerwie jutro kolejna kolejka Ekstraligi. I dwa interesujące pojedynki: Unia - Stal oraz Falubaz - Apator. Będzie ciekawie :)

05 Maj 2014, 10:20

Znamy wyniki. Gratuluję zwycięzcom! : ] Nie sądziłem, że mecz w ZG rozstrzygnie się przed nominowanymi :)

05 Maj 2014, 12:52

A ja nie sądziłem, że tak rozjedziemy Gorzów :D

09 Maj 2014, 11:59

Mój maz ma totalnego bzika na jego punkcie tak więc chodzimy dość często.

09 Maj 2014, 14:23

A gdzie na ten żużel chodzicie?? Pytanie o miasto.

10 Maj 2014, 13:46

Dzisiaj rozpoczyna się IV Runda Ekstraligii. Dodatkowo druga impreza z cyklu Speedway Best Pairs Cup.
Wyślij odpowiedź