Posty, które nie nadają się do publikacji w innych działach.
Zablokowany temat

16 Lut 2008, 16:36

Dawid255151 napisał(a):Hmm nie chce być złośliwym ale niunka narobiła już dużo szkody nieraz miała racje dając ostrzeżenie a nieraz nie wiec jak dla mnie czas na nowego moderatora
jestem za NIE

wymień mi trzy szkody które zrobiła ta wredna okrutna pani moderator bo ja jakoś nie mogę sobie przypomnieć tych szkód...

ksysumen -Ty powinieneś dostać bana za nadużywanie opcji "daj użytkownikowi pochwale" Pochwale daje się gdy ktoś Ci pomaga a nie gdy ktoś uważa tak jak Ty

16 Lut 2008, 16:46

Proszę bardzo
1.Dostałem raz ostrzeżenie za to że napisałem zrub reinstalacje systemu ale po odwołaniu się do administratora ostrzeżenie zostało wycofane
2.Oskarża mnie że posiadam 2konta na forum instalki
3.to takie ogólne za ostrzeżenia i zamykanie tematów

16 Lut 2008, 17:01

Warna za dawanie + sie nie dostaje, ja dostałem warna za taki text:

"Niekozi słabo znają sie na komputerach a niekozi to dzieci neo i nabijają se posty, możliwe ze właśnie czytamy post jednego z dzieci neo, a może porostu sie słabo zna."

Przegina...nie wyzwałem go od dzieci neo, tłumaczyłem jej na pw to ale ona nie rozumie, chciała mi dać jeszcze jednego... ;/

jedna wiadomość, resztę usunąłem:

"Po ponownym rozpatrzeniu możesz dostać jeszcze jedno za powielanie tematu i nie stosowanie sie do regulaminu forum."

Czy myślenie nie nabijając postów jest złamaniem regulaminu?

wątpię, ja nic do niej nie ma, jak dla mnie może zostać, daje dużo dobrych rad, lubię ja jako użytkownik ale jako Mod to nie za bardzo...

Jak dla mnie Mac i pp są najlepszymi modami.

Pozdro...

I nie robić wojny bo jeszcze zbanują wszystkich i będzie przesrane... :P

A co do Moda Adrian, to on kiedykolwiek jest na forum bo ja go ani razu nie widziałem...?

16 Lut 2008, 17:17

Dawid255151 napisał(a):Proszę bardzo
1.Dostałem raz ostrzeżenie za to że napisałem zrub reinstalacje systemu ale po odwołaniu się do administratora ostrzeżenie zostało wycofane
2.Oskarża mnie że posiadam 2konta na forum instalki
3.to takie ogólne za ostrzeżenia i zamykanie tematów

To nie są szkody dla forum. Za pisanie szkodliwych porad, bądź głupich porad są ostrzeżenia, a ta jest wyjątkowo głupia.
2.Udowodnij, że nie masz, to będzie spokój :)

"Niekozi słabo znają sie na komputerach a niekozi to dzieci neo i nabijają se posty, możliwe ze właśnie czytamy post jednego z dzieci neo, a może porostu sie słabo zna."

Za taki tekst byś dostał i ode mnie. Niektórzy ! Się! Kur...

16 Lut 2008, 17:29

To nie są szkody dla forum. Za pisanie szkodliwych porad, bądź głupich porad są ostrzeżenia, a ta jest wyjątkowo głupia.
2.Udowodnij, że nie masz, to będzie spokój

Ale nie rozumiem co mam udowodnić i oco chodzi?

16 Lut 2008, 17:35

@Dawid255151 udowodnij że nie masz dwóch kont.

A tak na temat to myślę że niunka robi dobrą robotę i nic nie powinno się zmieniać.

hmmm

16 Lut 2008, 17:35

pp3088 daj dawidowi spokój, po pierwsze niunka zasłuzyła na taki post bo gdy by nie ja i dawid to by dalej był bałagan a teraz niunka coś się niewypowiada wstyd ją czy cós może sumienie ruszyło

hmmm

16 Lut 2008, 17:37

a jak niunka mogła to sprawdzić ? słucham?

16 Lut 2008, 17:42

mateusz x man napisał(a):@Dawid255151 udowodnij że nie masz dwóch kont.

A tak na temat to myślę że niunka robi dobrą robotę i nic nie powinno się zmieniać.

1.Mam stały nr IP
2.Poco mi drugie konto jęsli te konto mam w dobrym stanie postów i pochwał poco miałbym zaczynać odnowa?
3.Nr serwera możę być taki sam jak i umnie i jak u kogoś bo internet posiadam z telewizji kablowej i nr serwera przeważnie jest taki sam jak mój ale nie nr IP jęśli były by 2te same nr IP to niemiałbym internetu bo serwer by odżucał te 2nr i serwer ciągle by się restartował

ehhhh

16 Lut 2008, 17:47

Widzisz mateusz x man udowodnił w miare mozliwosci ze nie posiada on 2kont
i zgadzam sie w zupełnosci z tym co napisał.

16 Lut 2008, 17:54

Ale to nie mi ma to udowodnić bo ja go nie oskarżam o posiadanie dwóch kont tylko nunka.

I wydaje mi się że dalsze kontynuowanie tego tematu nie ma sensu bez wysłuchania niunki.

16 Lut 2008, 18:01

szkoda, że nie jestem modem zamknął bym ten temat.

16 Lut 2008, 18:11

szkoda, że nie jestem modem zamknął bym ten temat.

Czemu chciałbyś zamknąc temat?

16 Lut 2008, 18:12

Wina lezy po środku. Ja osobiście zgadzam się w niektórych opiniach z Dawidem i krysumen'em, ale w niektórych nie. Zostawie dla siebie w których. Ja też jak dostałem ostrzeżenia uważałem, że niektóre są niesprawiedliwe, ale to i tak nic nie dało i w waszych wypadkach też nic nie da więc lepiej zacisnąć zęby i się nie odzywać bo może się jeszcze gorzej skończyć.

16 Lut 2008, 18:18

Jak na razie to my zwykli forumowicze się wypowiadamy ale chciałbym aby się wypowiedział ktoś na wyższym stanowisku np.jakis administrator
Zablokowany temat