Posty, które nie nadają się do publikacji w innych działach.
Zablokowany temat

16 Lut 2008, 18:52

Ksysumen :
Twoja rada za którą dostałeś ostrzeżenie jest bez sensu , głupia i napisana bez składu i ładu . Sorry ale tak jest .Niuńka ostra jest i tyle .

Zauważyłem że ostatnio na forum pojawiło sie wiele osób które bardzo chcą pomagać , lecz niestety nie zawsze im to wychodzi i kolejny raz ktoś się czepia moderatora za ostrzeżenia .
Ludzie pomagajcie ale tylko wtedy jak naprawdę wiecie coś na temat .
W przypadku niektórych to wygląda na nabijanie postów i żebranie "pomogłem daj +". Co to zawody który więcej dostanie +.

Bez urazy pozdrawiam.
:wink:

16 Lut 2008, 18:53

mateusz x man napisał(a):Ale według mnie porada ,,zrób format" to nie jest pomocą bo jeśli ktoś ma jakiś problem który pojawia się zaraz po formacie to musiał by w kółko robić ten format i nic by mu to nie pomagało. Każdy powinien się zastanowić co pisze żeby potem nie było płaczu.

A według mnie to tez jakas rada przeciez nikt na odległosc nie powie na 100% to jak wrózenie z kart.
Kod:

16 Lut 2008, 18:53

Ja bym zamknął temat bo jest bezsensu:) Najlepszy sposób do spamu:D. Aha i jak bym jeszcze dopisał (jeżeli nie ma) do regulaminu ostrzeżenia za pisanie "ZRUB", "SPRUBUJ", "KTURY". Toż to kaleczenie języka polskiego a robi to co drugi forumowicz tutaj, a tego nikt się nie czepia i nikt tego nie poprawia nie do pomyślenia.

16 Lut 2008, 18:57

kamuflasz napisał(a):Aha i jak bym jeszcze dopisał (jeżeli nie ma) do regulaminu ostrzeżenia za pisanie "ZRUB", "SPRUBUJ", "KTURY". Toż to kaleczenie języka polskiego a robi to co drugi forumowicz tutaj, a tego nikt się nie czepia i nikt tego nie poprawia nie do pomyślenia.

Tu sie zgadzam na całej linii. Zastanawiam sie jak tak można pisać, skoro jest słownik podczas pisania i błędy są podkreślane na czerwono. Nawet kultura tego wymaga, bo to świadczy o autorze postu.

hmmm

16 Lut 2008, 19:39

:D ciekawe ile dostane ostrzeżeń od pani moderator niunki hmmm 1miliard może więcej. :D

16 Lut 2008, 19:49

ksysumen prowokujesz pania moderator i w pewnym sensie ja lekcewarzysz
może skończymy juz ta dyskusje bo bedzie gorzej

16 Lut 2008, 20:04

mateusz x man napisał(a):
kamuflasz napisał(a):Aha i jak bym jeszcze dopisał (jeżeli nie ma) do regulaminu ostrzeżenia za pisanie "ZRUB", "SPRUBUJ", "KTURY". Toż to kaleczenie języka polskiego a robi to co drugi forumowicz tutaj, a tego nikt się nie czepia i nikt tego nie poprawia nie do pomyślenia.

Tu sie zgadzam na całej linii. Zastanawiam sie jak tak można pisać, skoro jest słownik podczas pisania i błędy są podkreślane na czerwono. Nawet kultura tego wymaga, bo to świadczy o autorze postu.

Poco od razu wyjeżdżacie z kulturą pisania ? możecie przez takie coś kogoś obrazić
nieważne jak kto co pisze ważne jest to że ktoś pomaga sensownie.

16 Lut 2008, 20:09

Dawid255151 napisał(a):

Poco od razu wyjeżdżacie z kulturą pisania ? możecie przez takie coś kogoś obrazić

No właśnie tego brakuje. Sensu.

hmmm

16 Lut 2008, 20:32

pp3088 za co to ostrzeżenie tylko chciałem wyraźić co myślę nigdy nie zachowuje nic dla siebie co myśle wypowiadam się to źle wytłumacz mi to jestli jesteś prawdziwym mężczyzną.

Re: hmmm

16 Lut 2008, 20:34

ksysumen napisał(a)::D ciekawe ile dostane ostrzeżeń od pani moderator niunki hmmm 1miliard może więcej. :D

Może on to napisał dla żartu za co ostrzeżenie przecież jesto kategoria Free Post moim zdaniem nikogo nieobraził

hmmm

16 Lut 2008, 20:35

Ale tak naprawde to chciałbym wymienić poglądy z adminem instalek i prosił bym o to bardzo, żeby admin odpowiedział na forum.

16 Lut 2008, 20:35

Dawid255151 napisał(a):

Dawid, a właśnie że ważne bo nie przestrzeganie zasad pisowni języka polskiego na forum jest lekceważeniem osób je czytając bo nagminność błędów w postach utrudnia ich czytanie. Są osoby które dbają o swój ojczysty język chociaż pod względem błędów ortograficznych i nie wykręcają się "dys-cośkiem" tylko spojrzą sobie na Słownik PWN wpiszą słowo budzące wątpliwość w wyszukiwarkę i już więdzą czy zanajduję się błąd, a są osoby które ignorują to jak piszą kto to czyta i czy kogoś szczypie to w oczy.

Możemy przez takie coś kogoś obrazić"? To ten ktoś obraża swój język ojczysty, który de facto jest jednym z piękniejszych.

Dawid255151 napisał(a):
ksysumen napisał(a)::D ciekawe ile dostane ostrzeżeń od pani moderator niunki hmmm 1miliard może więcej. :D

Może on to napisał dla żartu za co ostrzeżenie przecież jesto kategoria Free Post moim zdaniem nikogo nieobraził

A to jest tak dziecinne, że szkoda słów.
Ostatnio edytowany przez kamuflasz 16 Lut 2008, 20:40, edytowano w sumie 2 razy

16 Lut 2008, 20:36

kamuflasz napisał(a):Ja bym zamknął temat bo jest bezsensu:) Najlepszy sposób do spamu

zamknąć,nie zamknąć :roll: nie wiem czy posty pisane w tym dziale biją na licznik,bo IMHO niepowinny.
A wracając do tematu to faktycznie warny nie są wyssane z palca.To raczej łagodny sposób naprowadzania ludzi na odpowiedni kierunek.W końcu to forum tematyczne a nie jakiś tam luźny chat,bo można komuś mimo szczerych chęci zaszkodzić niepotrzebnie.
A formata to się robi jak dysk jest surowy :P

Re: hmmm

16 Lut 2008, 20:39

Dawid255151 napisał(a):

Zgodze się z dawidem bo to zrobiłem dla żartu i jak ktoś ma odrost na szyi niech go używa i niech się najpierw pożądnie zastanowi nim da ostrzeżenie za co ostrzeżenie to jest całkiem wolny post można wyrażac swoje emocje itp.

16 Lut 2008, 20:47

kamuflasz napisał(a):
Dawid255151 napisał(a):

Dawid, a właśnie że ważne bo nie przestrzeganie zasad pisowni języka polskiego na forum jest lekceważeniem osób je czytając bo nagminność błędów w postach utrudnia ich czytanie. Są osoby które dbają o swój ojczysty język chociaż pod względem błędów ortograficznych i nie wykręcają się "dys-cośkiem" tylko spojrzą sobie na Słownik PWN wpiszą słowo budzące wątpliwość w wyszukiwarkę i już więdzą czy zanajduję się błąd, a są osoby które ignorują to jak piszą kto to czyta i czy kogoś szczypie to w oczy.

Możemy przez takie coś kogoś obrazić"? To ten ktoś obraża swój język ojczysty, który de facto jest jednym z piękniejszych.

Dawid255151 napisał(a):

A to jest tak dziecinne, że szkoda słów.

No bo poco kolejne ksysumen dostał ostrzeżenie mieliśmy tutaj rozmawiać o ostrzeżeniach i o niunce a tu ostrzeżenie od pp3088
@pp3088 jeśli byś mógł to bardzo bym cię prosił abyś nie dawał tutaj nikomu ostrzeżeń i prosił bym cię jeśli możesz to usuń te ostrzeżenie ksysumenowi
Zablokowany temat